tiho86
Primećen član
- Poruka
- 602
Pozdrav svima na forumu.
Evo hteo bih da podelim sa vama jedan "fenomen"koji ne mogu ni sam sebi da objasnim,ali koji mi je veoma zanimljiv i iskreno mi deluje mi nemoguce pa me zanima da li iko ima slicno iskustvo.Napominjem da nemam razloga nista da izmisljam i da naijskrenije pisem.
Sanjam kao i svi ,nekad cesce nekad redje.Moram priznati da su svi moji snovi bas uverljivi i da retko kad "skontam"da sanjam,uvek su ti snovi bas detaljni sto doprinosi mom dozivljaju.Cesto mi se desi da sanjam neke dogadjaje npr plovidbu Titanikom(koji naravno izgleda kao na filmu),setnja Golden Gatom,lov na bizone
.Meni ti snovi kad se probudim deluju kao stvaran dogadja(kao i svima)i jednostavno mi ponekad ostanu kao secanje.E sad dolazimo do stvari zbog koje sam i otvorio ovu temu,vec nekih godinu dana mi se desava da u toku sna odredim njegov sadrzaj .Npr sanjam da sam na prelepom malom ostvru koje izgledao kao najlepse mesto na planeti i gledajuci u okean,kao da sam u tom trenu svestan ja pomislim da hocu gliser i u trenutku kad se okrecem ceka me gliser na obali,sledaca scene juri me neko i puca na mene i ja bezim goloruk kroz uzane hodnike(tipican san)i u trenutku pomisljam treba mi puska,i bacim pogled puska u ruci.I za kraj najlepsa verzija,ja sedim sam u sobi i gledam prema vratima i pomisljam neka udje prelepa devojka i to se i desava sledeceg trenutka.Ovo se verovatno sam mozak poigrava sa mnom,pa mozda ja sticem utisak da uticem na snove,ali me zanima da li negde ima nesto na ovu temu i da li je neko od vas imao slicnan "fenomen"
Evo hteo bih da podelim sa vama jedan "fenomen"koji ne mogu ni sam sebi da objasnim,ali koji mi je veoma zanimljiv i iskreno mi deluje mi nemoguce pa me zanima da li iko ima slicno iskustvo.Napominjem da nemam razloga nista da izmisljam i da naijskrenije pisem.
Sanjam kao i svi ,nekad cesce nekad redje.Moram priznati da su svi moji snovi bas uverljivi i da retko kad "skontam"da sanjam,uvek su ti snovi bas detaljni sto doprinosi mom dozivljaju.Cesto mi se desi da sanjam neke dogadjaje npr plovidbu Titanikom(koji naravno izgleda kao na filmu),setnja Golden Gatom,lov na bizone