- Poruka
- 51.833
Игра у фигуративном смислу. Игра превласти, манипулисања.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, posebno sa isključivim osobama, koje verglaju ne slušajući druge, pokušavam a onda kažem važi i ućutimDa li ste nekada u razgovoru samo odbijali dalji dijalog, ušutili i ignorisali sve dalje što druga osoba govori?
I kada ste to radili?
Кад жена звоца и брсти, до речи се не може доћи. Ћутање мајка. И ми мушкарци смо еволуирали и схватили малчице женски мозак.Da li ste nekada u razgovoru samo odbijali dalji dijalog, ušutili i ignorisali sve dalje što druga osoba govori?
I kada ste to radili?
Jedino se vredi boriti za odnos gde se cutanje meri u sekundama i da oboje preuzimaju odgovornost i inicijativu ka resavanju nesuglasica
zasto je hakovan? kad ?Ko je hakovao đorđija ?
Da li ste nekada u razgovoru samo odbijali dalji dijalog, ušutili i ignorisali sve dalje što druga osoba govori?
I kada ste to radili?
Pasivna agresija. Jesam, kad navali energetski vampir. Ili ćutim ili na svaku ponavljam da, da, da. To je jedina opcija.Da li ste nekada u razgovoru samo odbijali dalji dijalog, ušutili i ignorisali sve dalje što druga osoba govori?
I kada ste to radili?
I ja volim asertivnu komunikaciju, ali to moze samo sa sagovornikom koji takodje njeguje kulturu zdravog dijaloga.cutanje je ignorisanje, to ne volim, volim suocavanje
Mislim da se misli na ono kad se posvađate pa neko neće da govori, ne ogovara na pozive (veza na daljinu).Nisam, nisu ni meni, osim na daljinu ono kad neko ne odgovori na poruku. Ne misli se na to?
Mislim da se misli na ono kad se posvađate pa neko neće da govori, ne ogovara na pozive (veza na daljinu).
Mislim da je to dosta klinačko ponašanje. Može da se prevaziđe samo ako sazrevate zajedno.Krajnje nepoštovanje. Kako posle toga možemo da se pouzdamo u tu osobu?
Mislim da je to dosta klinačko ponašanje. Može da se prevaziđe samo ako sazrevate zajedno.
Trpeljiva sam jer sam ja bila toHm, vidiš kako si trpeljiva, ja za to nemam živaca. Ne bih dala drugu priliku kada bih saznala da se neko namerno nije javio.
Da.Da li ste nekada u razgovoru samo odbijali dalji dijalog, ušutili i ignorisali sve dalje što druga osoba govori?
I kada ste to radili?