- Poruka
- 4.469
Da li ste nekada u razgovoru samo odbijali dalji dijalog, ušutili i ignorisali sve dalje što druga osoba govori?
I kada ste to radili?
I kada ste to radili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad me žena smarala. slušalice na uši i ćao.Da li ste nekada u razgovoru samo odbijali dalji dijalog, ušutili i ignorisali sve dalje što druga osoba govori?
I kada ste to radili?
slušalice na uši i ćao.
E baš me to zanimalokad me žena smarala. slušalice na uši i ćao.
Za sviju je, ali su me zanimali odgovori ljudi sa pdf Muškarci, Žene i LjiSЈесам. Ал ово је питање за мушкарце..
Ја од њега научила.Мсм, мушкарца.
Пасивна агресија је премоћно оружје, а у случају породичних или партнерских односа је у рангу психичког злостављања.Za sviju je, ali su me zanimali odgovori ljudi sa pdf Muškarci, Žene i LjiS
(nisam htijela odg ljudi sa psihologije pošto neću intelektualizaciju banalne životne teme)
sada, faleć' boga dragog, živim inokosanE baš me to zanimalo
Pričaš li poslije sa njom?
Хтео сам, али на хупе проговорим...Da li ste nekada u razgovoru samo odbijali dalji dijalog, ušutili i ignorisali sve dalje što druga osoba govori?
I kada ste to radili?
Da si uspio da se iole zainteresuješ šta ona priča, možda bi čuo i nešto pametno.sada, faleć' boga dragog, živim inokosan
Da li ste nekada u razgovoru samo odbijali dalji dijalog, ušutili i ignorisali sve dalje što druga osoba govori?
I kada ste to radili?
Пасивна агресија је премоћно оружје, а у случају породичних или партнерских односа је у рангу психичког злостављања.
Практично сам предуго била жртва, тако сам научила да се обуздам чак и када ерупција речи покушава да избије из мене.
После( једног дана) обавезно објасним да је он крив и тако...све је лакше.![]()
Никада.Da li ste nekada u razgovoru samo odbijali dalji dijalog, ušutili i ignorisali sve dalje što druga osoba govori?
I kada ste to radili?
nemožda bi čuo i nešto pametno.
Ma jesam. Ona mene na ignore i block, a ja kažem, e neš, pa ja nju kontra mjerama udarim... nema više razgovora - ćaooooooo.Da li ste nekada u razgovoru samo odbijali dalji dijalog, ušutili i ignorisali sve dalje što druga osoba govori?
I kada ste to radili?