Kontranapad

Videh jednu scenu pre neki dan, uopšte nije bitan razlog; devojka vam opali šamar ili vas polije pićem kako ćete reagovati?
isto pitanje i za devojke :lol:

uzeo bi joj mobilni i pesnicom udarao po njemu (pa po cenu i da isečem ruku o neki mikročip istog) sve dok ne vidim da se deformisao i delići adekvatno razleteli...

Dečko koji bi digao ruku na mene to više ne bi bio. Ikada. Po cenu da se ubije, bilo bi me briga.

Da me polije pićem na bi možda i prošlo, ali samo ako bih baš ispala đubre prema njemu i zaslužila da tako odlepi.

Na majici ne može ostati modrica, to će da reši Vanish, a fizičko nasrtanje je već ne-o-pro-sti-vo i ne tačka, nego znak uzvika, crven i boldovan!

Poslednja izmena:
da...kao i rat u Iraku, Avganistanu, glad u Africi, radioaktivnost u Ukrajini itd itd itd...
čovek nije pitao da kažemo da li je to ponašanje lepo ili nije, već kako bi reagovali...ne spamuj temu...:rtfm:
hvala...
to nikad ne bih uradila muskarcu a on meni da uradi pa bilo bi mu poslednje. zavrsili bi svaki odnos tog trena. otisla bih jednostavno.

pa jedino da joj odvalim vilicu...jer kad bi je udario, najmanje to bi joj se desilo...ili bi morao da joj plaćam veštačke zube...o krivičnoj prijavi i odlasku u zatvor ne smem ni da pomislim, jer svi znamo šta se tamo radi ljudima poput mene...:sad2:
...neki tvoj predlog...? :think:

Back