kontracepciona sredstva

Hellen:
Спиралу може да користи девојка која је здрава и која нема гинеколошких проблема, честих упала, или тако нешто... И наравно, контрола на сваких 6 месеци је обавезна!
Сама спирала није скупа, неколико стотина динара, а препоручује се вађење после 5 година!
Jeftina cena... da ostane sterilna...

Па наравно да мора да консултује доктора, бреее... једино гинеколог и може да јој стави спиралу!!!

Не може жена сама себи да стави спиралу!!!!! :lol:

После детаљних прегледа гинеколог препоручи коју врсту спирале да купиш. Затим гинеколог је и ''монтира'' , а сам поступак није баш безболан...
Затим, бар двапут годишње, обавезне су контроле да се види да ли добро стоји, и тако то...
Једино гинеколог и може да је извади, кад дође време.

Bad_Wolf:
Ajde bre leba ti ne lupetaj. Suzdrzi se makar na ozbiljnim temama.
Alo matori... moja informacija je da spirala moze ostaviti takve posledice da se ne moze posle zatrudneti... i da ih is tog razloga stavljaju samo starije zene koje su resile da vise ne radjaju... ne kazem da danas mozda nema nekih novih tehnologija da to mozda i nije tako ali u svakom slucaju treba proveriti kod doktora.... A kad nesto lupetas onda daj neke argumente jer bez argumenata jeste lupetanje...

Glumi da si kulturan. Tako razgovaraj sa svojim ocem, a ne sa mnom.

Argumetne ostavi po strani - ono sto ne znas - tjuti i idi dalje. To sto tu te banovali izgleda nisi isprocesuirao u svojoj glavi...

Da rezimiram: smanji dozivljaj i postedi nas svojih misli.

Bad_Wolf:
Glumi da si kulturan. Tako razgovaraj sa svojim ocem, a ne sa mnom.

Argumetne ostavi po strani - ono sto ne znas - tjuti i idi dalje. To sto tu te banovali izgleda nisi isprocesuirao u svojoj glavi...

Da rezimiram: smanji dozivljaj i postedi nas svojih misli.
Nemam ja sta da glumim... a ti nemoj ni da probas da glumis... :lol: A ti tako razgovaraj sa svojim doktorom... :lol:

Da ocigledno jos jedan pacijent zadojen licnim neznanjem i kompleksima nize vrednosti.... Covek bez argumenata koji misli da ima svo znanje ovog sveta u svom luftbalonu.... :lol:

Pa ti si nas postedeo svojih misli kao i argumenata(bas se pitam zasto :lol: ) ...samo je zuc i komplex ostao... :wink: :P

Petar_Pan:
Maco ja sam vec pisao o mojim iskustvima sa devojkama koje su pile te pilule... tako da nemam nameru da pisem ponovo.... A ti zivi u svom neznanju... ko te sisa...
Nisam ti ja maca.
A devojkama je bolje da se obrate ginekologu ,a ne tebi.
Tvoja iskustva.
A ti si kao neko merilo kako sta treba da se radi.
Ti ces da me ucis.Da nisi mozda i pio te pilule?

blacky333:
Nisam ti ja maca.
A devojkama je bolje da se obrate ginekologu ,a ne tebi.
Tvoja iskustva.
A ti si kao neko merilo kako sta treba da se radi.
Ti ces da me ucis.Da nisi mozda i pio te pilule?
Pa ja celo vreme i pricam da treba da se obrati ginekologu... :lol:
Naravno da mi nisi maca... daleko bilo pu pu... :lol:
Sta ti mislis da li sam ja pio te pilule? :lol:

Back