kontra...

Obicno to znaci da odskace od drustva na neki nacin, obicno se to vezuje za nesto lose.

Kontraverzno se obicno vezuje za neke seksualno nemoralne i kriminalne radnje, a to me nimalo ne privlaci.
Ako je neko kontraverzan tj. pomalo psihicki odskace, to mi je ok, cak i primamljivo, ali ovo prvo ne.

pa kontraverzna ti je npr soraja
bez majke oca pa oni navodi u novinama da su je drzali siptari hteli ubiti al je pobegla pa ono da su je prebili po crnoj gori i skinuli golu kad je ukrala pare neke pa ono sto je izaslo po novinama
da je neki hteo silovati pa je ona zvala drugare pa su nekog te noci hteli ubiti
gde ces vise ,kakav je to zivot

ili ksenija pajcin

sto je njen decko upucao nekog zbog nje pa je ona pobegla u drugu drzavu i tamo se bavila igranjem pa se vratila itd

to su zene koje su opasne i za muskarce i zene i koje zive na ivici

Ne volim ništa što ima primesu mutljavine. Laži. Nečistoće. Poriva za destruktivnošću. Rađenja bilo čega, što je nečasno.

Samim tim ni za kontraverznim ljudima. Intrigantnim. Po meni, ta reč, ima negativnu konotaciju. I asocira na nešto zabašureno, nedorečeno, ne zna se baš sve. A to mene plaši.

Ne volim ja to.

:bye:

pitanje za oba spola...
dal se ložite na kontraverzne likove/ličice i šta je za vas kontraverznost kod nekog...misim to kad je neko kontraverzan...?

fala...

Obicno je u pitanju osoba koja svojim ponasanjem.razmisljanjem,oblacenjem,stavom u celini izaziva pozitivne ili negativne kritike veceg dela drustva.Oduvek su mi se dopadali takvi ljudi,ne znam zasto.

Poslednja izmena:
pitanje za oba spola...
dal se ložite na kontraverzne likove/ličice i šta je za vas kontraverznost kod nekog...misim to kad je neko kontraverzan...?

fala...

DA! :lol: Ali bih dodala i nekonvencionalne...

Kontraverzne su obicno Vodolije, tako kazu, ne posmatram to kao nesto negativno u globalu...
To su specificne osobe koje zbog raznih stvari (pojave, shvatanja, nacina na koji se prezentuju) izazivaju paznju kod vecine. (uopste ne mora i nije negativno)

Poslednja izmena:

Back