Kontra-striptiz

• Začetnik teme Začetnik teme Golub
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Golub

Elita
Poruka
17.902
Prvo sam hteo da postujem na temi "Striptiz", ali sam onda pomislio da ovo zaslužuje posebnu temu.
Elem, jutros se ovo moje mače spremalo za neki bitan svečani sastanak, sve sa nekim ministrima, pa je pažljivije nego inače birala garderobu (znate već kako to ide - poslovna elegancija, tralala itd.).
I gledam ti ja tako nju kako se oblači i montira, sve nešto razmišljam "btw, ova moja mala je stvarno doobra riba!" Moram priznati i da sam se napalio. Kad je videla kako balavim na nju, nasmešila mi se zagonetno-obećavajućim osmehom, rekla mi "vidimo se kasnije", poslala mi poljubac i zapalila na party...
Sad pitanje za vas:
Volite li da gledate kako se vaš partner/partnerka oblači i montira? Ima li to na vas sličan efekat kao i striptiz?

uuu pa narafski....i jos kad mi se golisav seta ispred nosa pa mlati tom kitom....i krene da se oblaci a ja buljim....i jos kad ga namesta pa premesta pa pantalone oblaci.....missim, nije mene tesko napaliti :D.....

uuu pa narafski....i jos kad mi se golisav seta ispred nosa pa mlati tom kitom....i krene da se oblaci a ja buljim....i jos kad ga namesta pa premesta pa pantalone oblaci.....missim, nije mene tesko napaliti :D.....

E, da je moja takva k'o ti... Kad šetam razgaćen, obesila bi me za muda...

Elem...volim da je gledam kako se picani... mada to obično potraje i pola sata - sat, pa ne odgledam do kraja...i što kaže golub...baš napaljujuće...:ok:

a utakmicu moz` da odgledas do kraja, a?? :P

Ne gledam fudbal...
a010.gif

E, da je moja takva k'o ti... Kad šetam razgaćen, obesila bi me za muda...

Elem...volim da je gledam kako se picani... mada to obično potraje i pola sata - sat, pa ne odgledam do kraja...i što kaže golub...baš napaljujuće...:ok:

e vidis...a ja ne volim kad on mene gleda kad se oblacim...nemam pojma zasto...al mi ne smeta kad me gleda kad se diram :hahaha:....e ko bi tu shvatio.....

pa svashta
kako da ne volish
kada se segmentno posvecuje svakom delicu svoje spoljashnjosti
i preko istog pipajuci se prelazi
mislim da je to eroticnije i vishe uzbudjuje od samog prizora sirovo serviranog golog tela
ovde vidish zhivu komunikaciju objekta svoje pozhude sa samim sobom
kako operishe i manevrishe sa delovima svoga tela
shto na neki nachin i potvrdjuje njenu egzistenciju
josh pored tebe, uz chast da voli tebe..
pa sjajno!

pa svashta
kako da ne volish
kada se segmentno posvecuje svakom delicu svoje spoljashnjosti
i preko istog pipajuci se prelazi
mislim da je to eroticnije i vishe uzbudjuje od samog prizora sirovo serviranog golog tela
ovde vidish zhivu komunikaciju objekta svoje pozhude sa samim sobom
kako operishe i manevrishe sa delovima svoga tela
shto na neki nachin i potvrdjuje njenu egzistenciju
josh pored tebe, uz chast da voli tebe..
pa sjajno!

shta ti je danashnja mladez

Back