latisa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
pa ono, oblik i sme malo da varira ali tvrdoca jok![]()
Da znas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ono, oblik i sme malo da varira ali tvrdoca jok![]()
kako mislite klasicna krva slika? O.o jel to ona kompletna ili?
koji su to poslovi za obaviti.. i? jel se pije svaki dan? koliko kutija mogu mjesecno podici? je treba recept od doktora opste prakse svaki put?
uf, hejem ti zensko!
kako mislite klasicna krva slika? O.o jel to ona kompletna ili?
koji su to poslovi za obaviti.. i? jel se pije svaki dan? koliko kutija mogu mjesecno podici? je treba recept od doktora opste prakse svaki put?
uf, hejem ti zensko!
Nije zayebancija. Devojce je izjavilo na LJiS da je u vezi pa priprema teren.jel ovo neka zayebancija od teme ili...?![]()
Djonetova,ne bi bilo lose da sa mamom pod ruku posetis ginekologa,sobzirom da si maloletnaI A mogla bi i sa mamom, da popricas oko kontracepcije.![]()
Ove moje (Yaz) ne bi trebalo da koriste pušači(ce), iosobe koje su imale tromb, šlog i još gomilu boleština. Otkud žena (devojka) to da zna dok joj stručno lice ne ukaže? Zato ne treba kupovati bilo koje. Nema tu mesta za sramotu.
Kakva su vasa iskustva sa antibebi pilulama? Da li se piju svaki dan? Da li se mogu kupiti bez recepta tj. bez posjete ginekologu? itd....pisite sve sto znate
![]()
Ja sam pusac, ali su mi prepisali Yaz... da li bi trebalo da ih uzimam? imam 20 godina...