Kontr. pilule

pa kad vec skines gace pred gin i raskrecis se vise ne postoje skakljiva pitanja :lol:

to je lekar i sa njim nema sramote pobogu :roll:

mozes da ih kupis sama ali rizikujes tako

idi kod gin uradi prvo kompletan pregled, pa krvnu sliku pa ako je sve uredu onda ce ti reci koje pilule da uzimas, nemaju sve iste doze hormona

kakva bre skakljiva pitanja ce gikenolog da te pita? :eek:

Pa da li se hebes vise puta dnevno/sedmicno/mesecno pa u kojoj pozi i sa koliko njih, pa ce na osnovu toga da postavi dijagnozu:mrgreen: A ja bi vala mogla i na to sve bez blama da odgovorim, kad mi vec kopa medju nogama i bulji, to mi je najmanji problem. A i moj ginekolog je zena od 50 godina, tako da bi to doslo ko cavrljanje uz kafu. Mnogo mi je neprijatnije kod onkologa (muskarac) dok me pipa po grudima 10 minuta

Kao i to da li si praktikovala analni sex i da li gutas :lol:
Hvala kolega, na to sam skroz zaboravila. :lol:

Pa da li se hebes vise puta dnevno/sedmicno/mesecno pa u kojoj pozi i sa koliko njih, pa ce na osnovu toga da postavi dijagnozu:mrgreen: A ja bi vala mogla i na to sve bez blama da odgovorim, kad mi vec kopa medju nogama i bulji, to mi je najmanji problem. A i moj ginekolog je zena od 50 godina, tako da bi to doslo ko cavrljanje uz kafu. Mnogo mi je neprijatnije kod onkologa (muskarac) dok me pipa po grudima 10 minuta
Pa, ono, nekome je to highlight dana. :rumenko: :lol:

Ne preastaje da me fascinira blam od ginekologa koji pojedine žene osećaju. Drugarica treba da se porodi svaki čas, pre neki dan je rekla kako ju je blam! :eek:

A što se pilula tiče, ja ih pijem zbog po preporuci gin zbog cista koje sam nekad imala i do sad nisam imala nikakve smetnje tipa mučnina i sl.

Ne preastaje da me fascinira blam od ginekologa koji pojedine žene osećaju. Drugarica treba da se porodi svaki čas, pre neki dan je rekla kako ju je blam! :eek:

A što se pilula tiče, ja ih pijem zbog po preporuci gin zbog cista koje sam nekad imala i do sad nisam imala nikakve smetnje tipa mučnina i sl.

Vidis da je mlada, razumljivo je to. A ima nas stidljivih. :rumenko:

Ahahah, ja nisam stidljiva, al kad mi pridje sa onim metalnim, ne znam ni kako se zove onaj instrument, ja bezim unazad :) Ona napred ja nazad. I sve tako. Pa se vratim, pa o5 bezim. Sve dok ne pocne da urla na mene. Mislim da joj padne mrak na oci kad dodjem :)

Ja ne pijem ove koje mi je preporucio otkad procitah da se ne preporucuju pusacima. Pila sam ih mozda 3 meseca pre 2-3 godine, ni ja nisam imala nikakve mucnine i sl. A i meni su preporucene posto je keva imala ciste i miome, a to je nasledno. A i nisam dovoljno disciplinovana, stalno sam morala da podesavam podsetnik da ih popijem.

Ahahah, ja nisam stidljiva, al kad mi pridje sa onim metalnim, ne znam ni kako se zove onaj instrument, ja bezim unazad :) Ona napred ja nazad. I sve tako. Pa se vratim, pa o5 bezim. Sve dok ne pocne da urla na mene. Mislim da joj padne mrak na oci kad dodjem :)

spekulum?:lol:
161cohw.jpg

Pa ono, kad ga premazu pa protrljaju, nesto mi laske... deluje toplije, trenje i tako to. :lol: Ja licno mislim da bi ga zene vise volele da je od nekog drugog materijala, neka tvrdo kuvana guma ili plastika. :think:

Back