kontest

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
ovo će da bude tema gde ćemo se izjašnavati mi koji nismo imali doček Nove godine, tj. koji smo imali smor doček Nove 2014 godine (naravno ko ima želju da bude iskren)...
ovde ćemo opisivati ukratko kako nam je dosadno bilo, kako smo odvratno proveli veče...
pa eto kad sve to prođe, napišite po koju
takmičimo se kome je bilo najodvratnije

Poslednja izmena:
Pljuc prva.
Ne volim NG .
Rekoh jednoj osobi, meni će biti NG kad ja budem htela.
I kad pitaju:šta slavite? Slavimo NG,nema veze što je maj:malav:
evo ti :kiss:

pa ti si moja sestra bliznakinja :zag:
ni ja ne volim isforsirane proslave, sad slavimo zato sto je nova godina i moramo da ludujemo cele noci
ja volim da ludujem kad se ja osecam tako..pa to onda bude 2.februar ili 12.decembar..
a ovo vece cu cuvati strah ljubimcima od petardi..kao i prosle godine.
evo, pousala sam sad da ih izvedem da piske i odmah su pobegli nazad
ebalevaspetardeeeeeeeee! :histericna:
inace mi je prosla godina bila bas, bas dobra i sledeca ce da mi bude jos bolja! :super:
i inace sam sva :srecna:
srecna i vama nova godinica! :zag:
ebiga dilajt, shebah ti temu :)

e onda super :)
jesam vam vec rekla da mije dete otputovalo?
poslednjih par godina uspela je da ng doceka uvek u drugoj zemlji
prosle je bila rumunija i centar u temisvaru, ove je geteburg i svedska
i ja sam nekako kapirala, posto je otisla kod svog druga sa svojim deckom i jos jednom drugaricom da ce ng da docekaju na trgu..cisto ono da osete atmosferu mesta i mestana tamo gde su..meni je to najlepse..
a ona mi malopre salje fotku :rotf: i kaze - ovde slavimo ng! drug je hteo da ih iznenadi i za sve je uplatio docek u kafani :rotf: moje dete ni njen decko nisu kafanski tipovi..i to kafana u kojoj se okuplja dijaspora :rotf:
ja joj kazem, idi brzo izguglaj reci pesama baje malog knindze, cisto da mozete muziku da pratite :rotf: :rotf:
eto, ode dete u svedsku da doceka ng sa srbima :lol:
srecna im ova godina nova! :heart:

Poslednja izmena:
znaš šta me još zanima...jel se cmačete s kim se vidite posle nove godine, ili izbegavate smakanje ?

- - - - - - - - - -

i za one koji su imali doček al im je bio nikakav

ja sam to smakanje odavno nekako izbacila
u stvari izbacila sam ga pre tridesetak godina, posle svadbe moje sestre
kad sam videla koliko se smacu, slosilo mi se :sad2:
od tada u takvim prilokama kada se nesto cestita, ja volim samo jak zagrljaj
ono jaka sam zena, pa kad stisnem, onaj ko je imao nameru da se smace, skapira da ne moze prstom da mrdne i ostane da uziva u zagrljaju..daj sta das :lol:

e onda super :)
jesam vam vec rekla da mije dete otputovalo?
poslednjih par godina uspela je da ng doceka uvek u drugoj zemlji
prosle je bila rumunija i centar u temisvaru, ove je geteburg i svedska
i ja sam nekako kapirala, posto je otisla kod svog druga sa svojim deckom i jos jednom drugaricom da ce ng da docekaju na trgu..cisto ono da osete atmosferu mesta i mestana tamo gde su..meni je to najlepse..
a ona mi malopre salje fotku :rotf: i kaze - ovde slavimo ng! drug je hteo da ih iznenadi i za sve je uplatio docek u kafani :rotf: moje dete ni njen decko nisu kafanski tipovi..i to kafana u kojoj se okuplja dijaspora :rotf:
ja joj kazem, idi brzo izguglaj reci pesama baje malog knindze, cisto da mozete muziku da pratite :rotf: :rotf:
eto, ode dete u svedsku da doceka ng sa srbima :lol:
srecna im ova godina nova! :heart:

hebote al pišššeeeešššz:lol:

znaš šta me još zanima...jel se cmačete s kim se vidite posle nove godine, ili izbegavate smakanje ?

- - - - - - - - - -

pa šta ću npr.kad odem na posao, oni koji su oduvek želeli da me poljube, imaju priliku:ogledalo:

- - - - - - - - - -

pa mogla si da skoknes do mene, da povedes svog dzukca i da pravimo pidzama parti pa da ti pricam, a ne suskam po desktopu :lol:

prgava na gazdaricu, , de da se brukaam:lol:

ja ne slavim novu godinu vec 10 godina, ima razlog
danas je trebao kum da dodje, juce stigo iz srbije
al mu nije dobro i nije doso
kupio neko pakovanje petarda i raketa
ispalicu ih
a imam poziv da odem negde
ako saam raspolzen videcu za sat ili idem ili idem da spavam, sutra se radi :(

- - - - - - - - - -

pa šta ću npr.kad odem na posao, oni koji su oduvek želeli da me poljube, imaju priliku:ogledalo:

- - - - - - - - - -

prgava na gazdaricu, , de da se brukaam:lol:

imam i ja prgavog:smeker:

- - - - - - - - - -

ja ne slavim novu godinu vec 10 godina, ima razlog
danas je trebao kum da dodje, juce stigo iz srbije
al mu nije dobro i nije doso
kupio neko pakovanje petarda i raketa
ispalicu ih
a imam poziv da odem negde
ako saam raspolzen videcu za sat ili idem ili idem da spavam, sutra se radi :(

ebaletepetarde!

- - - - - - - - - -

i za one koji su imali doček al im je bio nikakav

Da nije, malko, rano za svođenje utisaka ?
Tek treba da dođe, nama ovde.
A, kako je bilo onima , na meridijanima gde su je već dočekali,
to oni znaju, ne mi !

grozim se novogodisnjeg doceka i svega sto prethodi tom cinu (histericna gungulla i kupovina abnormalnih kolicina hrane,kao da ce sutra biti velike nestasice,pucnjava,petarde i automatsko paljenje alarma na parkiranim kolima.moji kucni ljubimci se izbezumili od straha.).meni je svaki `docek` isti.ponasam se kao i svkoro svakog drugog dana.raspolozenje mi je uvek isto (jedino je sada izuzetak jer sam vrlo srecna sto mi je dete daleko odavde i lepo je,drugacije doziveo docek ng,12h pre nas).
mozda ce mi ova ng biti pametnija od prethodnih jer sam je docekala sa cepovima u usima da ne bih cula pojanje `najvece srpske majke`...gledah slike u novinma sa koncerta,pitam se-sta joj je sa pozadinom?neke jastuke ima?izvitoperilo joj se perje u njima,primecujem.

odemo sinoc kod prijatelja napravilo se jela kao da ce gladna godina.. nazderasmo se ko svinje nit ko zapeva nit zaigra ebes taaaaaki docek,smor zivi.. sledec godine cu otici sam bilo gde.. gde se igra i peva ebalo te jelo i pice

ja volim ng dočeke ali ove ne slavim

inače imam iščašene ideje oko dočeka (jazz club..dance on the street- akomože bez plehane i grandovske mjuze..negde vani SR)

ja volim ng dočeke ali ove ne slavim

inače imam iščašene ideje oko dočeka (jazz club..dance on the street- akomože bez plehane i grandovske mjuze..negde vani SR)

to je odlično...i ja bi voleo tako...
ne znam zašto misliš da je to iščašeno...

- - - - - - - - - -

kad se motke otrezne mogu da zaključaju temu, pošto ista više nema svrhu postojanja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back