Patrolla
Početnik
- Poruka
- 10
Postoi 2 svetova sto
Su paralelni sa nasim sveton
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja govorim za svjet na koj bice koj imaju ligiku a ne za zivot isli svjeti 3 svetoa sto Su paralelni sa svetom koi nie nas.
Prevarantska skolla?ima neki što se šeta kroz paralelne svetove i sređuje sebi tako život al kako mu se beše zove ta škola
Dana 14. oktobra 2013. bivši pripadnik oružanih snaga SAD Majkl Relfe objavio je otvoreno pismo koje je poslao oružanim snagama mnogih država, među kojima je i Srbija, gde upozorava:
- Članovi vojske u ranijim vremenima napravili su veliku grešku kada su od ljudi na Zemlji skrivali činjenice o postojanju vanzemaljaca. Ta greška još uvek nije ispravljena i mogla bi ugroziti budućnost čitavog čovečanstva. Vreme je da popravimo tu situaciju, pre nego li bude kasno. Bitka protiv predatorske vrste ne može se dobiti isključivo vojnom moći i tehnologijom.Sada već verovatno znate da takav scenario obuhvata energije i tehnologije kakve jedva da možemo i da zamislimo - navodi Relfe.
Na primer, on se zapitao, kako da se nadate pobedi protiv neprijatelja koji prolazi kroz hiperdimenzijske portale i koji ima tehnologije kontrole uma tako da može da otme bilo kojeg državnog čelnika i podvrgne ga kontroli uma u bilo koje doba?
Prevarantska skolla?
Alternativ Medicinene, neka vrsta alternativne psihologije il tako, al ne mogu da se setim kako se zvao ... amer
Znaci najbolje da pitas ministra vojnog ako i njega nisu vec stavili pod kontrolu uma kao vecinu Balkanskog poluostrva.
Alternativ Medicine
e samo da proradi 5G tehnologija![]()
Ma pusti me toga. Ja i sad dva stana iznajmljujem, u jednom ja zivim a u drugom drzim mikrotalasnu.
Moguce i da jesu, ali svakako je bitnije sto su ubedili mediokritetsku seljacku javnost da je balkan rupa u civilizaciji, a niko ne kaze da je rupa u civilizaciji drzava u kojoj ta glupa civilizacija drzi svoje ljude.Znaci najbolje da pitas ministra vojnog ako i njega nisu vec stavili pod kontrolu uma kao vecinu Balkanskog poluostrva.
Ok je to za paralelne svetove, nego, mene zanima da li u paralelnom svetu vaze i neki fizicki zakoni kao u ovom nasem,
Nije tocno, postoji beskraj svijetova. Zato i kazu RAT Svijetova.Postoji samo jedan svet. I on krije mnoge tajne. Svi smo jedno. To je najveca tajna. I zamisli ja sam ti je otrkio sad. Ziveo ja. A mi smo svi jedno. Znaci ziveo i Ti!
Postoi 2 svetova sto