Konstrakta postigla neverovatan USPEH, pa podelila to sa svima

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.261
prijavljuje Kurir

Pevačica Ana Đurić Konstrakta trenutno se nalazi sa svojom ekipom u Torinu, gde će 12. maja nastupiti na drugoj polufinalnoj večeri Evrovizije, a danas je dobila i nagradu od poljskih medija.

Naime, Konstrakta je održala prvu probu nakon koje su na društvnim mrežama bile samo reči hvale. Nakon toga, stiglo je prelepo iznenađenje - nagrada poljskih medija za najkreativniji nastup.

Ana je na društvenim mrežama podelila ovu vest, a mnogi se nadaju da je to samo početak kada su priznanja u pitanju.

Image1.jpg

Šta mislite da li da uplatim hiljadu dinara da pobeđuje?
Bolje za te pare kupi 2-3 BigVucka (sendvici slicni BigMac-u). :mrgreen:

prijavljuje Kurir

Pevačica Ana Đurić Konstrakta trenutno se nalazi sa svojom ekipom u Torinu, gde će 12. maja nastupiti na drugoj polufinalnoj večeri Evrovizije, a danas je dobila i nagradu od poljskih medija.

Naime, Konstrakta je održala prvu probu nakon koje su na društvnim mrežama bile samo reči hvale. Nakon toga, stiglo je prelepo iznenađenje - nagrada poljskih medija za najkreativniji nastup.

Ana je na društvenim mrežama podelila ovu vest, a mnogi se nadaju da je to samo početak kada su priznanja u pitanju.

Pogledajte prilog 1148913
Poljski mediji, jaka muda u svetu. :roll:

prijavljuje Kurir

Pogledajte prilog 1148913
Slusaj nisam gledao sinoc Evroviziju,alisam iz sobe onako uz komp cuo neke pesme,koje su mnogo glupje od nasih.Za mene to nisu pesme za Evroviziju,jer je bilo dosta repa i tako slicnih pesama,tako da ova nasa moze da prodje dobro.Iako se meni licno ne svidja,ali ko pita mene.

Back