Konstantna temperatura oko 37.5 :(

Wizzzz

Aktivan član
Poruka
1.057
Pozz ljudi...
Vec 4 dana imam temperaturu oko 37.5.....
Pre pola sata sam je ponovo merio i imam 37.7....
Jos nisam bio kod doktora...
Imam glavobolu i peckanje u ocima....
Od lekova sam pio brufen i fervex......
Ako je neko imao slicnih problema neka mi napise sta je sve uzimao od lekova....
Ocajan sam :sad2:

Pozz ljudi...
Vec 4 dana imam temperaturu oko 37.5.....
Pre pola sata sam je ponovo merio i imam 37.7....
Jos nisam bio kod doktora...
Imam glavobolu i peckanje u ocima....
Od lekova sam pio brufen i fervex......
Ako je neko imao slicnih problema neka mi napise sta je sve uzimao od lekova....
Ocajan sam :sad2:
Najcrnje je da ako odes kod doktora oni ce ti reci da to i nije temperatura, to se meni desilo pre nekoliko god i na kraju sam zavrsila na inekcijama jer sam provela mesec dana sa tom istom temp....
uzas... ne znam sta da ti kazem, sem srecno i nadam se da ces se uskoro izleciti...

Hvala na savetu :) ........
Ma pijem ja vitamin C ko lud :D ....
Danas sam pojeo oko pola kile karfiola.... Hvala bogu apetit mi je netaknut....

Ne moze ti niko pisati sta je pio od lekova,mozda ta terapija tebi nece odgovarati...
Sto ne posetis lekara i uradis analize krvi,urin i urinokulturu,mozda ipak pronadjes pravi razlog temperaturi i razresis misteriju da li je virusna ili bakterijska infekcija.

Ne moze ti niko pisati sta je pio od lekova,mozda ta terapija tebi nece odgovarati...
Sto ne posetis lekara i uradis analize krvi,urin i urinokulturu,mozda ipak pronadjes pravi razlog temperaturi i razresis misteriju da li je virusna ili bakterijska infekcija.
Prosle godine sam bio bolestan 3 nedelje... Stalno sam isao po lekarima, vadio sam krv cak 5 puta i na kraju nisu znali sta imam -.- ...

Klasika.....Uradi antibiogram.....Mozda je bakterija.... nemoj da ti daju dzabe injekcije i sl, dok ne saznas o cemu se radi.... Mozda je i virus.
А чега анти-биограм? :lol:
Прво мора да се изолује бактерија за тако шта. ;)

@ wlada96

Мој савет је пуно течности, витамина Ц, домаће супе, добро се наспавај...па ако температура не спадне још два дана, одеш код доктора да ти ураде крвну слику, за почетак. ;)

Постављачу је температура спала одавно, колико видим. :lol:
А ви се расписали.

Што се тиче повишене температуре која опстаје данима, недељама, месецима па и годинама....дешава се да се никад узрок не сазна.
Баш се свашта среће у пракси.
Чак и кад се одраде најпрецизније анализе, прележи у болници и по неколико месеци, може да се деси да се узрок не нађе.
Ето, то је једно од поља на којима званична медицина може да буде заиста немоћна.

Ja sam imala tu temperaturu, više ili manje od 37.5, čitavih 7 meseci... Sva živa ispitivanja sam prošla i nisu uspeli da pronađu razlog, samo su odmahivali glavama. Mada oni to i za običnije bolesti rade.
Pritom sam išla u školu, a već posle 5 meseci bila sam totalno bez snage i života. E, onda sam se zainatila, počela ponovo da trčim svaki dan do iznemoglosti i promenila način ishrane. Bogu hvala, prošlo je i ne ponovilo se... :)

zdravo,imam 16 godina, prije temperature išao sam u teretanu 5-6 mjeseci, i ono napucao sam se,dok su mi radili ultrazvuk srca,doktor mi je rekao da imam puno zidova nekih i jedva cuje srce,i kaze da je zdravo, i dobijem temperature vec je 7 dana evo jos nije presla ,otisao sam u bolnicu i bio, i bila je 40,1-2, i polako padala,i juče dođem kući,al evo sada dok vam ovo pišem imam trenutno 38 temperaturu,i htio sam vas pitati imali ikakve veze temperatura sa teretanom,pošto ćale mi samo ubija u glavu da je od toga, a doktor je fino rekao da ne vjerujem u babske priče...

procitaj na otpusnoj listi i neka tvoj cale procita dijagnozu pa ce vam biti jasno sta je. za dijagnozu teretana nisam jos cuo :)

salu na stranu, temperatura je bila visoka, dobro je bilo sto si u bolnici bio, odlezi jos malo pa kad se skroz oporavis, onda moze sport dalje. gledaj malo kardio trening da radis, on jaca imunitet. cisto napucavanje ne jaca imunitet nego moze i da ga oslabi. i generalno anerobni trening.

Back