Konstantna glavobolja......

Doroti*rainbow

Početnik
Poruka
16
Dragi forumasi.....ostali ste mi kao jedina nada da razresim ovu mucnu situaciju.
Od utorka,a danas je subota,imam glavobolju koja ne jenjava...i pored svih mogucih medikamenata....narodne medicine,masaze...bol ne prestaje.
u domu zdravlja ne znaju uzrok...dadose injekciju,koja je delovala,celih 2h...i nista.Meni ostao bol,mucnina i nesanica.I pomalo strah....zasto i zbog cega se to desava?
I kako muka ne ide sama,povrh toga pojavi se bol u potiljacnom delu glave,i blago kocenje prilikom okretanja glave ili bilo kakvom trzaju vratnih zila....taj bol je obuzeo kompletno podrucje okjo ramena.....crvena i tvrda koza...kao da se javila neka upala,ali od cega?
pomozite mi,posavetujte....mene je obuzeo neki strah...ne mogu iscekati ponedeljak da krenem raditi analize,a isto tako,zeljna sam sna..ne mogu ni spavati,bol stvara nervozu...

Unapred zahvalna,
:)

Dragi forumasi.....ostali ste mi kao jedina nada da razresim ovu mucnu situaciju.
Od utorka,a danas je subota,imam glavobolju koja ne jenjava...i pored svih mogucih medikamenata....narodne medicine,masaze...bol ne prestaje.
u domu zdravlja ne znaju uzrok...dadose injekciju,koja je delovala,celih 2h...i nista.Meni ostao bol,mucnina i nesanica.I pomalo strah....zasto i zbog cega se to desava?
I kako muka ne ide sama,povrh toga pojavi se bol u potiljacnom delu glave,i blago kocenje prilikom okretanja glave ili bilo kakvom trzaju vratnih zila....taj bol je obuzeo kompletno podrucje okjo ramena.....crvena i tvrda koza...kao da se javila neka upala,ali od cega?
pomozite mi,posavetujte....mene je obuzeo neki strah...ne mogu iscekati ponedeljak da krenem raditi analize,a isto tako,zeljna sam sna..ne mogu ni spavati,bol stvara nervozu...

Unapred zahvalna,
:)
Узроци болова главе могу да буду од "једноставних"до компликованих/озбиљни.
Што пре на консултацију са неурологом.Ако није ништа озбиљно ,утолико боље.
Ако је озбиљно онда си благовремено обавила консултацију и може се почети са решавањем проблема/лечењем.

Bol koji pominjes pri okreteanju glave lici na upalu m.sternocleidomasteideus-a /misica ciji se jedan od pripoja nalazi na potiljku?
Pregled kod fizijatra i neurologa..
Do pregleda uzmi nesto od analgetika i nikako ne pravi pokret koji ti provicira bol.

Kada zavrsis pregled javi nam Dijagnozu..
A mozda te i proslo do sada..:D

Poslednja izmena:
Bol koji pominjes pri okreteanju glave lici na upalu m.sternocleidomasteideus-a /misica ciji se jedan od pripoja nalazi na potiljku?
Pregled kod fizijatra i neurologa..
Do pregleda uzmi nesto od analgetika i nikako ne pravi pokret koji ti provicira bol.

Kada zavrsis pregled javi nam Dijagnozu..
A mozda te i proslo do sada..:D

Eh,da je bar proslo....ali sutra ujutru sam kod neurologa i na snimanjima,pa cemo videti sta je....

Па мора да се закаже јер ниси хитан случај. ;)
Једино је главобоља услед ударца главе хитан случај али ти ниси ударила главу, а притисак ти је ок па не може да се сумња на мождани удар.

Може да буде упала мишића, мигрена (и ако она, углавном, не даје болове потиљачно али није искључено), може бити проблем са вратним делом кичме или не дај Боже неки тумор мозга. Ето, то ти је спектар могућности.

Телесна температура, каква је?

Back