konšika

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
možda sam otvaro, nepantim...ima ljudi koji su zaduženi za to...

iam jednu gospodžu, sama, udovica, al se pustila u promet da nadoknadi propušteno, pa bi da se okoristim...:rumenko:
kako ?
slapša su mi iskustva sa starijim damama
dajte savjet...samo ozbiljno, sprdačina stop...

motka ne sprdaj se, pitam dječake

- - - - - - - - - -

mada mogu i gospodže da se izjasne šta pali kod njih, možda čujem par identičnih savjeta, ono univerzalnih stvari na koje padaju

iam jednu gospodžu, sama, udovica, al se pustila u promet da nadoknadi propušteno, pa bi da se okoristim...:rumenko:
kako ?

Saslusaj joj muke. Na to ce da padne sigurno. Samo ces da slusas malo duze...Ali eto ako mislis da vredi...

kako ?

"Daj piccku znam da imas", provereno 100 %

odlično...dajte još neku korisnu foru

- - - - - - - - - -

nemogu brate da preterujem spažnjom...ovde sam naučio da je svako preterivanje kontraproduktivno....a često neam meru pa zajebem stvari

kad joj pruzis malo paznje, probaj da joj onako ovlas dodirnes kosu...ako te pusti znaj da je gotova :lol:

- - - - - - - - - -

"Daj piccku znam da imas", provereno 100 %

znaci menjaj taj avatar, ladno sam pomislila da sam ja pisala te bezobrastine :malav:

kad joj pruzis malo paznje, probaj da joj onako ovlas dodirnes kosu...ako te pusti znaj da je gotova :lol:
misim daće mi uvali šamarčinu, al ajde ću te poslušam...
nego daj prvo da se uvučem unutra...kako da dođem do kafe ?
ono tipa dozvolite da Vam pomognem...znaš ono kad se natovari iz prodavnice...
kako na ulici prvi kontakt da ostvarim

misim daće mi uvali šamarčinu, al ajde ću te poslušam...
nego daj prvo da se uvučem unutra...kako da dođem do kafe ?
ono tipa dozvolite da Vam pomognem...znaš ono kad se natovari iz prodavnice...
kako na ulici prvi kontakt da ostvarim

da, da i obavezno joj nabaci kako joj pomazes posto je greota da tako lepa dama vucara kese :lol:

žabo ne jebbi me, nebitno je štaće mi prinese, bitna je volja...
e, idem da razmišljam o konšiki uz dim cigarete a vi razmišljajte...i rekoh bez sprdanja, situacija je ozbiljna :rtfm:

- - - - - - - - - -

vidim ja da ces ti zavrsiti najeden i napojen te ti sex nece ni pasti na pamet u tom trenutku...sto i nije lose za tvoj kucni budzet
pa ako ti ja ličim na nekog ko će se odrekne dobre jebbačine zbog kolača onda misim više te nepoznajem :ljutko:

ma ovaj Napokon resio da ti odgovara na mojoj temi, ne zaboravi kad se vratis da bacis i tamo pogled :rotf:

- - - - - - - - - -

žabo ne jebbi me, nebitno je štaće mi prinese, bitna je volja...
e, idem da razmišljam o konšiki uz dim cigarete a vi razmišljajte...i rekoh bez sprdanja, situacija je ozbiljna :rtfm:

- - - - - - - - - -

pa ako ti ja ličim na nekog ko će se odrekne dobre jebbačine zbog kolača onda misim više te nepoznajem :ljutko:

pa ne licis, no se sprdam i ja malo :P

šta hvali orasima živ ti ja :per:
može i neko vino uz to

Fuj orasi u kolacima, fuj teski filovi, fuj. Kao da jedem posecereni kvasac sa slagom. Jos kada zagorci sa orasima...bljaaaaaaak.
Uvek kazem. Ako ne umes da spremas slatkise nego uzimas neke bakine recepte da se nakrkas bljutave svadbarske torte, bolje ne spremaj. Kupicemo jafa keks ili nesto sl.

- - - - - - - - - -

Hajde razumem lesnik, badem, nesto sl ali orasi. Fuuuuuj.

Fuj orasi u kolacima, fuj teski filovi, fuj. Kao da jedem posecereni kvasac sa slagom. Jos kada zagorci sa orasima...bljaaaaaaak.
Uvek kazem. Ako ne umes da spremas slatkise nego uzimas neke bakine recepte da se nakrkas bljutave svadbarske torte, bolje ne spremaj. Kupicemo jafa keks ili nesto sl.

orasi kao dizalica brate...dizalica...:rtfm:
razumeš ?

- - - - - - - - - -

Hajde razumem lesnik, badem, nesto sl ali orasi. Fuuuuuj.

sta fali orasima?
orasi i nei brie
orasi i zito sa morskim orascicem
orasi izlomljeni, ispeceni malo pa preko salate
sta fali bre orasima? :(

Back