DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
možda sam otvaro, nepantim...ima ljudi koji su zaduženi za to...
iam jednu gospodžu, sama, udovica, al se pustila u promet da nadoknadi propušteno, pa bi da se okoristim...
kako ?
slapša su mi iskustva sa starijim damama
dajte savjet...samo ozbiljno, sprdačina stop...
a moram malo
gle, toj tvojoj fali paznja, na to bi pala sigurno, nego nemas ti vremena za te zajebancije
možda sam otvaro, nepantim...ima ljudi koji su zaduženi za to...
iam jednu gospodžu, sama, udovica, al se pustila u promet da nadoknadi propušteno, pa bi da se okoristim...
kako ?
slapša su mi iskustva sa starijim damama
dajte savjet...samo ozbiljno, sprdačina stop...
odlično...dajte još neku korisnu foru
- - - - - - - - - -
nemogu brate da preterujem spažnjom...ovde sam naučio da je svako preterivanje kontraproduktivno....a često neam meru pa zajebem stvari
"Daj piccku znam da imas", provereno 100 %
misim daće mi uvali šamarčinu, al ajde ću te poslušam...kad joj pruzis malo paznje, probaj da joj onako ovlas dodirnes kosu...ako te pusti znaj da je gotova![]()
misim daće mi uvali šamarčinu, al ajde ću te poslušam...
nego daj prvo da se uvučem unutra...kako da dođem do kafe ?
ono tipa dozvolite da Vam pomognem...znaš ono kad se natovari iz prodavnice...
kako na ulici prvi kontakt da ostvarim
Ne bih ja te kolace uzeo. Garant su neke bajadere ili sa orasima.
šta hvali orasima živ ti ja
može i neko vino uz to
pa ako ti ja ličim na nekog ko će se odrekne dobre jebbačine zbog kolača onda misim više te nepoznajemvidim ja da ces ti zavrsiti najeden i napojen te ti sex nece ni pasti na pamet u tom trenutku...sto i nije lose za tvoj kucni budzet
žabo ne jebbi me, nebitno je štaće mi prinese, bitna je volja...
e, idem da razmišljam o konšiki uz dim cigarete a vi razmišljajte...i rekoh bez sprdanja, situacija je ozbiljna
- - - - - - - - - -
pa ako ti ja ličim na nekog ko će se odrekne dobre jebbačine zbog kolača onda misim više te nepoznajem![]()
šta hvali orasima živ ti ja
može i neko vino uz to
Fuj orasi u kolacima, fuj teski filovi, fuj. Kao da jedem posecereni kvasac sa slagom. Jos kada zagorci sa orasima...bljaaaaaaak.
Uvek kazem. Ako ne umes da spremas slatkise nego uzimas neke bakine recepte da se nakrkas bljutave svadbarske torte, bolje ne spremaj. Kupicemo jafa keks ili nesto sl.
Fuj orasi u kolacima, fuj teski filovi, fuj. Kao da jedem posecereni kvasac sa slagom. Jos kada zagorci sa orasima...bljaaaaaaak.
Uvek kazem. Ako ne umes da spremas slatkise nego uzimas neke bakine recepte da se nakrkas bljutave svadbarske torte, bolje ne spremaj. Kupicemo jafa keks ili nesto sl.
- - - - - - - - - -
Hajde razumem lesnik, badem, nesto sl ali orasi. Fuuuuuj.
Sta erekcija?