Konobarice...

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ej bre...a gde to ima konobarica....mene sloože samo mooški kononobari........žene prodaju kokice i rade u booticima i marketima...........
a na radnom mestu......ili povodom posla........ne loži me.....nego baš odbija...možda bih na takvu devojku pomislio da sam je sreo negde droogde i.....pokoošao bih nešto.....al ovako mi ni na kraj pameti ne pada.........a vidim ni njima...........a uglavnom su udate ili u vezi...u stvari sve su...tako da mi je i to opravdanje.........ja na koleginice ne gledam prljavim pogledom........ ( :

Конобарицу мораш да погодиш у срж кад покушаваш да је шармираш да би ишта успео..оне и после само месец дана стажа огуглају на све живе форе и шаблоне итд итд..Дакле или да те укења да се прикажеш онаквим каквог она баш готиви или да испаднеш до јаја оигиналан па да је одушевиш, остало је џабе! :wink:

Iliti prednosti i mane upoznavanja nekoga na radnom mestu...
Na ulici ne bi ste ni primetili tu osobu, ili ne bi ste znali kako da joj priudjete, ali kad je na radnom mestu, a vi dolazite tu - u kafic, agenciju, prodavnicu, nebitno, lakse je ostvariti kontakt, jel?
A koliko je to mach sa dve ostrice...?
Hm?[/Q
ma ne kontam sex je presudan ne!

ja sam sadasnjeg upoznala preko posla :D...radili zajedno na projektu...i gledao me onako yebachki i brzo sam skontala da tu nesto moze biti...isli smo zajedno na seminar i tu posle zavrsne vecere istupio sa predlogom ali sam ja pobegla...posle sam pocela mic po mic da ga zovem telefonom i saljem koji mail mesajuci privatno i poslovno (moras napipavati da se nebi izblamirao) sta je on podsticao...bilo je lako jer je bilo jasno da smo oboje zainteresovani :)

E? Stvarno?
Ajd opisi, gde je radio i sta si mu radila? :D
pa dok je studirao dzeparac je zaradjivao vecernjim radom u teretani
i kad sam se upisala vlasnik(njegov brat) mi ga predstavi i kao njega mogu sve da pitam ili instruktorku koju je drugim danima
jbt kad sam videla te oke,neki pogled wow nije mi padalo na pamet da idem kod te ribe na aerobik
i tako,gnjavila sam ga stalno "e pogledaj,pipni mi ovaj misic je l dobro radim?" a dolazila sve kasnije i kasnije pred zatvaranje,tako da je cesto ostajao i posle kako bih ja zavrsila program:D
prvi poljubac u teretani,sest meseci kasnije smo ziveli zajedno,dve godine kasnije je dosla nasa laura8-)

konobarice uvek tretirati sa najvecim postovanjem... kao i muzicare... pevace... posle, kad dodjem u subotu u kafanu, sve zauzeto... ljudi stoje, a konobarica kaze: o, rikane... gde si? udji, imamo sto... zna da dobro prolazi kad god sednemo... i muzicari isto svi pozdravljaju... pevacica, Milena, odma' se nasmeje i kaze: samo za rileta i drustvo... i pocnu da pevaju, na primer: cefu monus me dzenav... eci dzav... ando disko... duva nisar me ci djor... atjalav, ando mahala... eh... devla, devla... i, kako da im ne das posle pare? ma dam im, bre, i izlazni tiket... i dusu... i srce... i sve...

konobarice uvek tretirati sa najvecim postovanjem... kao i muzicare... pevace... posle, kad dodjem u subotu u kafanu, sve zauzeto... ljudi stoje, a konobarica kaze: o, rikane... gde si? udji, imamo sto... zna da dobro prolazi kad god sednemo... i muzicari isto svi pozdravljaju... pevacica, Milena, odma' se nasmeje i kaze: samo za rileta i drustvo... i pocnu da pevaju, na primer: cefu monus me dzenav... eci dzav... ando disko... duva nisar me ci djor... atjalav, ando mahala... eh... devla, devla... i, kako da im ne das posle pare? ma dam im, bre, i izlazni tiket... i dusu... i srce... i sve...

ja cu s tobom jednom u kafanu bas da proveim to :D ;)

Back