Zna li neko, jesu li svi konkursi u MUP namešteni? Prijavio bih se na jedan, zato što ispunjavam ono što traže, ali me ubeđuju da je sve namešteno i da se nemam čemu nadati, i ako bi pozvali na testiranje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li si zgodan?
Zasto ulazis u to sa predrasudama? Beograd je lep grad,ljudi su zanimljivi,nikakva ludnica nije. Ludnica je onima bez terapijaVerujem da treba probati, ali ako se i nekim čudom uđe, kažu težak je beogradski život, ono sad se putuje sat do dva do posla kakve su gužve, havarija, grad je poskupeo za život i postao ludnica, ali pokušaću.
U evropi ih tužiš kada recimo zaposle nekoga bez škole ili sa lažnom diplomom. U srbiji te bia pozove na prijateljski razgovor i hakuju ti telefon.Zna li neko, jesu li svi konkursi u MUP namešteni? Prijavio bih se na jedan, zato što ispunjavam ono što traže, ali me ubeđuju da je sve namešteno i da se nemam čemu nadati, i ako bi pozvali na testiranje.
A šta ima da se priprema? Ne ide u SANU...Samo se dobro pripremi. Pretpostavljam da je pitanje na razgovoru "da li ste spremni da bijete studente". Pa ako oklevaš u odgovoru, definitivno nisi čovek za posao. A ako kažeš "da, naravno, sa zadovoljstvom", odma upadaš (i brzo ima da napreduješ). Eto, čisto da budeš pripremljen i da razumeš gde ideš i šta se očekuje da radiš![]()
Zasto ulazis u to sa predrasudama? Beograd je lep grad,ljudi su zanimljivi,nikakva ludnica nije. Ludnica je onima bez terapije
U principu, da, može se tako reći. Prijem u srpsku policiju ide ovako: Veza je obavezna (kumovska, rodjačka, sistemska,...). Kad se odrade svi testovi za kandidata - fizički, psihički, terenski, i ako kandidat prodje testove onda ide rangiranje po jačini veze, nije svaka ista. Vrlo jaka veza može da pogura čak i onog koji ne bi prošao recimo psiho test (unapred mu se daju odgovore da nauči).Zna li neko, jesu li svi konkursi u MUP namešteni? Prijavio bih se na jedan, zato što ispunjavam ono što traže, ali me ubeđuju da je sve namešteno i da se nemam čemu nadati, i ako bi pozvali na testiranje.
To kažu svi sa sela.Zasto ulazis u to sa predrasudama? Beograd je lep grad,ljudi su zanimljivi,nikakva ludnica nije. Ludnica je onima bez terapija
ne znam gde planiras da zivis a gde da radis? inace za 2h obidjes pola Beograda.Ne ulazim sa predrasudama, znam koliko je skup za život i kolike su gužve, čuo sam da treba krenuti u sedam, ako radiš od devet, da bi stigao na vreme, slažem se da mnogo nudi, ali mnogo i uzima, posebno finansijski
Не вјерујем да је баш све намјештено, али пријемни је зајебан. Питања су лака и једноставна, али да би те примили у МУП мораш пасти на пријемном. Ту се многи зајебу.Zna li neko, jesu li svi konkursi u MUP namešteni? Prijavio bih se na jedan, zato što ispunjavam ono što traže, ali me ubeđuju da je sve namešteno i da se nemam čemu nadati, i ako bi pozvali na testiranje.
da li si zgodan?