konkretno

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
ovaj ljis mi u zadnje vreme ne liči na ljis...sve neka pitanja neam pojma...bezveze...
znači ništa konkretno u vezi seksa...
aj da malo razbijem monotoniju, a motka ako oće neka je lokuje, može i da me banuje, nije problem...

kolko ste najduže jebbali / bile jebbane ? sa ili bez medicinskih pomagala tipa vijagra, kamagra, cijalis ?

ovaj ljis mi u zadnje vreme ne liči na ljis...sve neka pitanja neam pojma...bezveze...
znači ništa konkretno u vezi seksa...
aj da malo razbijem monotoniju, a motka ako oće neka je lokuje, može i da me banuje, nije problem...

kolko ste najduže jebbali / bile jebbane ? sa ili bez medicinskih pomagala tipa vijagra, kamagra, cijalis ?

Konkretno...kakva ti je sad ovo tema? :D...Jesi zamislio da upisujemo broj minuta ili trazis opis najduzeg?

kao što sam i očekivao...izbegavanje odgovora...

ok, ajmo dalje...i nemojte da mi filozofirate i palamudite nego napišite konkretno kolko vam je otprilike trajao seks i ništa više nemora pišete

Dićko ja nemam ženu pa da imamo svu slobodu ovog sveta, sat do dva seksa je sasvim ok.
bolje češće po malo (mada meni to nije malo), a nisam ja mašina pa da me programiraš :lol:

šta...češće na po malo ono tipa dva sata, pa pauza, pa opet dva sata, pa opet pauza, pa opet dva sata pa opet pauza ?
jel ti to češće na po malo ?

- - - - - - - - - -

ne treba meni više od 10min između dva puta :mrgreen:

wow :eek: alal ti patka :super:
ja bez jedno sat i po - dva pauze nemogu...neće se digne brže

šta...češće na po malo ono tipa dva sata, pa pauza, pa opet dva sata, pa opet pauza, pa opet dva sata pa opet pauza ?
jel ti to češće na po malo ?

- - - - - - - - - -

wow :eek: alal ti patka :super:
ja bez jedno sat i po - dva pauze nemogu...neće se digne brže
:hahaha:
ma 3 puta nedeljno je češće.
pa Dićko sa nepunom 31 godinom ne bi valjalo da treba duže :lol:

- - - - - - - - - -

Kakvi ste...a hedonizam, uzivanje i ostalo...kakvi programi bre

pa ja i nisam rekao drugačije

Back