Konjunkcija Venere i Meseca u dejvisonu i kompozitu-ljubav?

gost 41782

Elita
Poruka
19.642
Danas sam gledala ispovest Vila Smita i njegove zene. Pricali su o tome kako je ona imala aferu dok su bili u krizi. Ipak su se vratili jedno drugom.

Oni imaju ovaj lepi aspekt u kompozitu i volela bih da posvetimo jednu temu ovom aspektu jer sam ga primetila u dosta lepih brakova i veza.
(Uz konjunkcije Ma0Ve, So0Mo).....
Jasno nam je svima da je potrebno gledati SVE u kartama ali ovaj aspekt se izdvaja kod parova kod kojih su emocije vidljive cak i sa strane.

Ve0Mo u vagi u Dejvisonu
B88424666Z.1_20181025060836_000_G48CFIH4.2-0_Super_Portrait.jpg

Kakva su vasa iskustva?Da li imate primere koji govore drugacije?

Kako se slazete sa ljudima sa kojma imate ovu kombinaciju?

Poslednja izmena:
Za Džejdu nema tačnih podataka tj. natala, tako da je Dejvison upitan, ne možemo čak ni uporedni analizirati.
Proverila sam :lol: koliko je stepeni Mesec mogao da "predje" tokom celog dana.
Uzela sam vreme 0:05 am do 23:55 pm - u tom periodu u kompozitu Mesec je "presao" oko 10 stepeni tako da je u svakoj varijanti konjunkcija Mo0Ve u kompozitu.

Danas sam gledala ispovest Vila Smita i njegove zene. Pricali su o tome kako je ona imala aferu dok su bili u krizi. Ipak su se vratili jedno drugom.

Oni imaju ovaj lepi aspekt u kompozitu i volela bih da posvetimo jednu temu ovom aspektu jer sam ga primetila u dosta lepih brakova i veza.
(Uz konjunkcije Ma0Ve, So0Mo).....
Jasno nam je svima da je potrebno gledati SVE u kartama ali ovaj aspekt se izdvaja kod parova kod kojih su emocije vidljive cak i sa strane.

Ve0Mo u vagi u Dejvisonu
Pogledajte prilog 729360

Kakva su vasa iskustva?Da li imate primere koji govore drugacije?

Kako se slazete sa ljudima sa kojma imate ovu kombinaciju?
Vil Smit? jeli je on narucia tu kartu da gleda u zvezde?

Back