Konjukcija dva Meseca

Peregri

Primećen član
Poruka
593
Ne moze da se tumaci karta bez svih aspekata, jasno :)

Da li mozemo samo da diskutujemo o ovom aspektu u sinastriji?

Receno mi je da nesumnjivo spaja dvoje ljudi ( bez ulaska u dalji tok odnosa) i da oznacava KARMU.

To mi je zaparalo usi. Ima li iskustva ili znanja o tome? :)

Ne bih nikome poimenicno da se obracam, necu da davim :)
Ali bi mi znacili komentari.

Mozes da mi napises svoje iskustvo u pp, ako zelis :) Tek nedavno sam pocela da citam o tome. Kada su mi rekli ovo... Ne znam...

Hvala sto si se javila! :)

jedna od najboljih pozicija u sinastriji, ako su aspekti s njom dobri, čak i ako nisu ovo je vrlo jaka pozicija, označava jaku povezanost

obično je to prepoznavanje na prvu loptu, intuitivno i emotivno se osobe prepoznaju jer konjunkcija u stvari i nije aspekt (mada se o njoj govori na taj način) pošto je aspekt = odnos a konjunkcija označava dva tela ili u ovom slučaju svetla na istom "terenu", mestu, pa se osobe doživljavaju međusobno kao srodne i bliske, "soulmates", hajde tako da kažem.

ovo je suština, uglavnom Mesec je najličniji od svih tela u karti tako da odatle sve ovo o povezanosti dve osobe. Ljudi inače često imaju tendenciju da budu (iznutra, suštinski) vrlo slični kada su im Meseci makar i u istom znaku a kod konjunkcije je to još posebno naglašeno.

Uspela sam! :)

Ja naspram osobe x:

Mesec sekstil Sunce
Mesec konjukcija Mesec
Mesec trigon Jupiter
Mesec sekstil Uran

Sunce opozicija Mars
Sunce trigon Neptun

Venera opozicija Mars
Venera trigon Neptun

Mars opozicija Sunce
Mars trigon Mesec
Mars trigon Mars
Mars opozicija Uran
Mars opozicija Neptun

Jupiter trigon Mesec
Jupiter trigon Jupiter
Jupiter opozicija Sunce
Jupiter opozicija Venera
Jupiter opozicija Saturn

Saturn konjukcija Neptun
Saturn kvadrat Mesec

AC konjukcija Mars

Ima li karme? :D :sad2: :think:

Nesto mi se ova jedna konjukcija iz teme izgubila u svemu :mrgreen:

( Merkur, Uran, Neptun, Pluton medjusobno sam izostavila da ne davim )

Dodajem * Sunce opozicija Pluton

Poslednja izmena:
Ja sam imala konjukciju dva mjeseca sa bivsim momkom i mogu da vam kazem da takvu emotivnu povezanost nikad osjetila nisam. Posebno sto se nalazila u raku pa je sve to dalo neku dozu duple emotivnosti. Kad amo zajedno osjecala sam se kao u nekom transu potpuno opustena,ali imalo je to i lose strane jer nakon raskida niam dugo mogla da dodjem k sebi :cool: ali sve u svemu potpisujem kao najljepsi kontakt dvije planete :worth: :heart: :bye:

Hvala, Jarcice, sto si podelila to :cvet: Zvuci divno. I mozda i vredi kasnije patnje. Sve ima svoju cenu. To zvuci zaista kao velika vrednost :)

Ja ne vidim nacin da se ovo prekine. I kada se dogadja nesto i kada se ne dogadja nista. Imam osecaj da je tu. Kao duhom. Ne umem da vam objasnim.....

Ova konjukcija je u Vagi.

Ne moze da se tumaci karta bez svih aspekata, jasno :)

Da li mozemo samo da diskutujemo o ovom aspektu u sinastriji?

Receno mi je da nesumnjivo spaja dvoje ljudi ( bez ulaska u dalji tok odnosa) i da oznacava KARMU.

To mi je zaparalo usi. Ima li iskustva ili znanja o tome? :)

Не означава Карму. Означава сличне емотивне тенденције, али не и карму. Такође, ово јесте један од аспеката, односно конјукције јесу аспект јер говори се о углу између две компоненте, односно њихово лице.
Када кажемо АСПЕКТ мислимо на принципијално тежиште услова. У астролошком смислу, услов је постојање угла чак и када је тај угао представља степенску нулу.

6qcn37t.jpg

И то се не мења. Поздрав! :mrgreen:

Da da da potpuno razumijem sto pricas,osjecas se kao da ta osoba i kad nije tu i kad niste zajedno je i dalje tu i osjecas ga kao dio sebe. Ja sam umjela da procitam sve kod njega svaku emociju i bas smo bili sinhronizovani,i dalje vidim da se cima dje sam i sto sam iako dugo nismo vec zajedno vec sa drugim ljudima. Vrlo teski kontakt planeta za prekinut ali kazem ti patnje posle mnogo samo sto ti kazes sve je to vrijedno takve ljubavi :D

Kada vidim kako potvrdjujete, ne znam da li sam u cudu ili u euforiji jer je stvar izgleda potpuno realna.
Mnogo puta sam se zapitala, iskreno govoreci, da li sam to umislila, idealizovala. Onda situacija koja me uveri da ne gresim. Vidim i po njemu to.

Krivo mi je kada vidim da niste uspeli... Steta sto se to dogadja. Ali, sve ima svoj dobar razlog. Tako kazu.

Треба имати у виду да је то једна позиција. За љубавну везу је потребно више од само тенденција и лептирића.

Постоји пар аспеката који ће да коче везу приликом одлучивања неких битнијих одлука када је реч о животним смерницама.

Ако имате податке или још боље - наталне карте вас и вољеног, поставите на некој теми о синастрији (хороскоп односа).

Млеко које дуго стоји може и да се поквари. Зато се не треба ослањати само на лептириће.

Slazem se ali kad vec pricamo o samo jednom aspektu a to je konjukcija dva mjeseca onda eto dijelimo svoja iskustva :D inace sam ja sada u vezi gdje je moj mjesec neaspektovan ali ne osjecam se emotivno neispunjeno iako istina to ne moze ni da se uporedi da konjukcijom ova dva :)

Moj Saturn kvadrira njegov Mesec, to su mi izdvojili kao losu stvar. Tu losu i ovu konjukciju kao dobru. Kao to je najjace.
Za konjukciju Plutona u Skorpiji sam procitala da noc kada je Mesec u tranzitu kroz Skorpiju, moze da bude zanimljiva za odnos ( a za vikend je tu, pun :D)
Ali ne, nista ni ne zelim. Previse sam razmisljala. Dosta je bilo.

Jarcice, dobra informacija :D

Hahahaha leleeeee zeno sto nemoj da se kajes posle sto propustas plutoncica :mrgreen: salim se,naravno da ti najbolje znas sto ces i kako ces al eto iskreno da ti kazem mnogo ljudi znas koji su iskusili ovaj aspekt i zanimljivo je da skoro niko od njih mije ostao u dugoj vezi tako da to potvrdjune ono staro da samo ljubav za srecu i uspjesnu vezu nije dovoljna,nazalost :sad2:

Back