Konjicki sport ! ! !

• Začetnik teme Začetnik teme Dolce_Vita
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NIJE LEPO IZNOSITI RUZNE STVARI O BILO KOME, SVAKO IMA SVOJ STIL, SVOJE MUKE I PROBLEME, ALI TREBA CENITI SVAKOG KO IPAK OPSTAJE U OVOM SPORTU I TO SVOJIM RADOM, BEZ POMOCI DRZAVE. DOZVOLJAVAM SEBI MALU OPASKU, (JA BAS I NISAM MLAD,A KONJARENJE I VOLIM I PAMTIM), NISU SVI DOBRI JAHACI UJEDNO I DOBRI TRENERI, (MISLIM NA MINGU MILUTINOVICA KOJI JE SVAKAKO ODLICAN, DA NE KAZEM NAS NAJBOLJI JAHAC BIO U SVOJE VREME), A KADA SE NE TROSE NI SVOJI KONJI, NI SVOJ NOVAC NI SVOJA DECA, ONDA MOZE DA SE POSTANE I OPSTANE KAO TRENER, (MISLIM NA JOVU IZ MILICIJE), IAKO TO DELUJE NEMOGUCE!!!

jabuCCcilo:
NIJE LEPO IZNOSITI RUZNE STVARI O BILO KOME, SVAKO IMA SVOJ STIL, SVOJE MUKE I PROBLEME, ALI TREBA CENITI SVAKOG KO IPAK OPSTAJE U OVOM SPORTU I TO SVOJIM RADOM, BEZ POMOCI DRZAVE. DOZVOLJAVAM SEBI MALU OPASKU, (JA BAS I NISAM MLAD,A KONJARENJE I VOLIM I PAMTIM), NISU SVI DOBRI JAHACI UJEDNO I DOBRI TRENERI, (MISLIM NA MINGU MILUTINOVICA KOJI JE SVAKAKO ODLICAN, DA NE KAZEM NAS NAJBOLJI JAHAC BIO U SVOJE VREME), A KADA SE NE TROSE NI SVOJI KONJI, NI SVOJ NOVAC NI SVOJA DECA, ONDA MOZE DA SE POSTANE I OPSTANE KAO TRENER, (MISLIM NA JOVU IZ MILICIJE), IAKO TO DELUJE NEMOGUCE!!!
Ono što je Minga postigao je domaći zadatak za sve ostale. Istinu za volju konji mu nisu trajali dugo ali nisu ni kratko. Seti se Vezira, Tigra, Corner Boy-a. Ni ostali sportisti ne traju dugo. Sport je sport. Ostali mogu da izigravaju face pred snobovskom decom kad preskoče 1,10 i naplaćuju im 10-20 eura čas jahanja na nekoj izgladneloj, polukrvnoj ragi, poniju ili rashodovanom galoperu. Većina od tih trenera i stručnjaka nije skočila ni jednu preponu preko 1,3o. Drugo, i sada postoji Milicionar pa kakve rezultate ima? :lol:

Raspleti kose ravnico goropadna
u opanke te ljubim.
U mojoj chashi kasaju chilashi
i kad se iz sna budim.
Konj je naj lepsha zivotinja nashe planete.Terensko jahanje je naj odmor za dushu i telo,praznik za ochi...Njiska zdrebaca..sa tim lezem i sa tim se budim!!!
Odakle su ovi zdrepci...
taki' nigdi nema!
Vidish, kume, to teraju
becari iz Srema!
@
Novi sersan i fijaker
i dva dobra beljca,
odvajkada to je bio
ponos svakog Sremca.
@
Iz kaldrme kamen prshti,
vrishte besni zdrepci,
pod kopitom vatra seva
kad teraju Sremci.
ZIVI I ZDRAVI MI BILI SVI VI KOJI VOLITE KONJE!!!

Ja sam Mia. Novajlija. :)

Jahala sam u Milicionaru od 1997 do kraja 2000. Bila sam sportista i takmicila se.

U kakvom je sada Milicionar stanju? Boljem? Losijem? Koliko kosta rekreativno jahanje? Da li je neko od vas tamo?

Pozz Svima!!! :)

Pozdrav svim ljubiteljima konja i jahanja.
ok. Slazem se da je Milicionar jedan od boljih za rekreativno jahanje ali su ocajni sto se tice nege tih konja. Da samo znas koliko konja su upropastili,bilo bi ti muka.Sad skoro je bila prica da hoce da prodaju u kobasice Fortunu. Dusa me je zabolela.Tu kobilu sam ja najahivala.A da samo znas kakva je prelepa, kako je meka, a ogromna je. Ide kao podmazana i stipa te za dupe kad je timaris,blesava skroz.
I to ti je hvala posle svih godina sluzbe i radosti svima koji su je jahali. A zdrava ko dren.
Bem ti zivot konjski :cry: :cry: :cry:

Fortunu? Sivkasta Fortuna? :-|:-|

Back