Kongres odlučio da povuče trupe iz Iraka, Buš najavio veto

Lacibg:
Како год окренеш огледало америчке свиње су донеле у Ирак - смрт, преко 600.000 људи.
Да будемо фер, број је ипак ближи 500.000, јер су осталих 150.000 колаборатори на роштиљу

Ја стварно не кривим Американце за њихову издају, колаборирали су сопственом вољом. Нико их није терао.

bubobubo:
jos su demokrate good guys. iako su nas bombardovali. samo nismo imali srece sa monikom. republikanci bi nas daleko vise razvalili....

koji si ti indijanac majko mila
85% republikanaca je bilo protiv bombardovanja Srbije u kongresu (bilo je 214-214), pa je senat presudio jer je tamo bila velika većina demokrata.
treba li da napomenem da su svi američki veterani slali zajednička pisma Vesliju Klarku gde se traži smesta prekid sramotnog napada i stvaranja nove islamske države na balkanu.

south:
najveci licemeri na svetu....foliranti
sve sto izgovore....slazu..
sve sto je unistilo staru US,je doslo od njih...
pogledaj onu ljanku klinton...pokusava da glumi glas naroda??
....i uvek imaju dobrog crnca okolo,..ili dezurnog josea mexikanca..da mazu oci???

a kad oni vode rat? ...
to je onda 'pametan,srceparajuci rat'.....upregnu i playboy magazin da pise dobro za taj rat..o sportskom novinarstvu,da ne pricam??
pa ih pomognu oni polupismeni glumci iz hollywood-a...
i..
ta masinerija je mocna dovoljno,da te onda ubedi da u australiji pada sneg vec 3 meseca

svaka čast. to je otprilike to.

Iracke izdajice i saradnici amerikanaca ce kad tad platiti cenu isto kao sto su posle II Sv. rata platili saradnici Hitlera u bivsoj SFRJ.
Tito ih je pomocu Kardelja i saradnika sve likvidirao.

Ima dosta primera u svetu gde se to desilo nakon dosta godina. Narod ne zaboravlja!

To je izgleda prirodno ciscenje drustva od izdajnika i to vecina zemalja kad tad dozivi!

Arnold_Layne:
koji si ti indijanac majko mila
85% republikanaca je bilo protiv bombardovanja Srbije u kongresu (bilo je 214-214), pa je senat presudio jer je tamo bila velika većina demokrata.
treba li da napomenem da su svi američki veterani slali zajednička pisma Vesliju Klarku gde se traži smesta prekid sramotnog napada i stvaranja nove islamske države na balkanu.

svaka čast. to je otprilike to.
haha. molio bih te da me ne nazivas indijancem na istoj temi gde se spominju ameri.
neprijatno mi. sve mislim nesto, doci ce mi glave.
haha. republikanci? bush je republikanac i zeli da nam otme kosovo. i predhodni saziv, njegov saziv u senatu i kongresu je to podrzavao. kao i ovaj.
ma kazem ti, mozda nas ne bi ni bombardovali da monika nije pop*sila.
i opste je poznato da su republikanci mnooooogo agresivniji.

south:
demokratija je izraz za moderne drzave 21.veka..
ovi su u prvobitnoj zajednici...kamenuju se.....i udaraju macem u glavu,kad su srecni...
visevekovne razlike,yebi ga...
tu je mali problem

Iako su mi pošle suze radosnice na ovaj brilijantan komentar podsetio bih te da se i kod nas kamenuju ljudi... potražiti maestralnog popa zaduženog za nekakva prava dok ta ista prava ne važe ako, ma to će on bolje...

bubobubo:
haha. republikanci? bush je republikanac i zeli da nam otme kosovo. i predhodni saziv, njegov saziv u senatu i kongresu je to podrzavao. kao i ovaj.
ma kazem ti, mozda nas ne bi ni bombardovali da monika nije pop*sila.
i opste je poznato da su republikanci mnooooogo agresivniji.

da je drug klinton bio predsednik..mi ne bi cekali 2007 i mozda 2008 da vidimo sta cemo sa kosovom..
zavrsio bi on to 2000...toliko je energije potrosio oko toga da je smesno i pricati ,sta bi bilo...
...ali komunisti su izgubili izbore..i ...??

south:
da je drug klinton bio predsednik..mi ne bi cekali 2007 i mozda 2008 da vidimo sta cemo sa kosovom..
zavrsio bi on to 2000...toliko je energije potrosio oko toga da je smesno i pricati ,sta bi bilo...
...ali komunisti su izgubili izbore..i ...??
ah!!! znam da bi klinton bio agresivnijji u nasem slucaju. pa nece valjda reci da je pogresio za kosovo. i vrlo je verovatno da bi se desilo to sto ti pricas.
ali evo, demokrate su se vratili na scenu jaci nego ikad. jos samo da dobiju predsednicko mesto.
opet moram da dokazujem da su republikanci mnooogo agresivniji? ne kazem ja da su demokrate miroljubive.
republikance podrava lobi proizvodjaca oruzija. zato bus hoce da progura stit, zato mu trebaju ratovi. obezbedjuje im pare.

Back