Konfuzija

Fantastičnih postova ima. Sve se vrti oko nedostatka razumevanja, loše komunikacije, različitih perspektiva, nepodudarnosti životnih ciljeva i nekih karakternih osobina. I svima te emocije i dalje žive.

da nismo voleli, da nismo bili ostavljeni, da nismo ziveli, da nismo uzivali, da nismo plakali...ne bi bili tako fantasticni :D

Jeste li ikog ostavili iako ste ga u tom trenutku voljeli?
ne

Jeste li došli u situaciju kad ste pomislili da sama ljubav nije dovoljna za vezu?
o, daaa..

Da je potrebno nešto više od toga? Govorim o obostranoj ljubavi. Ne o slučaju kad ljubav u jednom od dvoje prestane.
potrebno je sve ono sto je daca napisao u jednoj recenici... nije dovoljno da oboje vole, vec da jedno drugo vole na nacin koji je onom drugom razumljiv, potreban i dovoljan... i da imaju teznju ka slicnom stilu zivota... inace cao pisi propalo...

Jel vam se to ikad dogodilo? Ukoliko jest, u čemu je bio razlog, jeste li se pomirili nakon toga? Jeste li požalili zbog tog što ste napravili?
nismo se pomirili, i nisam ja napravila.. a nisam ni pozalila,,,

A ljubav je cudna stvar.Imala sam 17 godina i on mi je bio prva ljubav i sve je bilo ok dok neko(nikad nisam ni saznala ko) nije rekao mojoj mami da je on probisvet i svasta ruzno za njega pa su me moji pratili u skolu i cekali me posle skole da ne bi isla da se vidjam sa njim,uzeli mi i fiksni i mobilne i nisam smela da izlazim ali uprokos svemu tome ja sam njega jako volela i htela sam da se zrtvujem zbog njega i da nastavimo vezu ali nisam mogla da podnesem pritisak zbog mojih i ostavila sam ga.Krivo mi je bilo jako zbog toga.Prebolela sam ga posle 2 godine modza malo vise i skoro je pitao drugaricu za moj broj ali ja ne zelim da se cujem sa njim jer bi se mozda pomirili.Ovako ja imam vezu od 2 godine on ko zna sa kim je i tako svako na svoju stranu

da nismo voleli, da nismo bili ostavljeni, da nismo ziveli, da nismo uzivali, da nismo plakali...ne bi bili tako fantasticni :D

potrebno je sve ono sto je daca napisao u jednoj recenici... nije dovoljno da oboje vole, vec da jedno drugo vole na nacin koji je onom drugom razumljiv, potreban i dovoljan... i da imaju teznju ka slicnom stilu zivota... inace cao pisi propalo...
Fantastično bi bilo kada niko od nas ne bi imao šta da kaže na ovu temu, ali...
"... idu dani, kosa sijedi, sad se kajem, al' ne vrijedi... "

Ljubav je nešto, što u onom pravom smislu davanja i predavanja, neko možda nikad ne doživi. Kalkulanti, kompleksaši, ili jednostavno osobe, koje misle da davanje nije isto što i primanje osećanja. Kada dođeš do tačke, da više ne možeš samo davati, već očekuješ da se bar nešto isto tako iskreno i vrati, praviš zlatni rez. Ali boli...

Jeste li došli u situaciju kad ste pomislili da sama ljubav nije dovoljna za vezu?
Da je potrebno nešto više od toga? Govorim o obostranoj ljubavi. Ne o slučaju kad ljubav u jednom od dvoje prestane.

Jel vam se to ikad dogodilo? Ukoliko jest, u čemu je bio razlog, jeste li se pomirili nakon toga? Jeste li požalili zbog tog što ste napravili?

jeste.
svaki put sam voleo u trentku kada je dolazilo do razlaza, samo su se isprečile neke druge stvari.
uglavnom je to bila međusobna neuklopljivost - bez potrebe da se traži krivac, a razloga je bilo raznih.
jednostavno, stvari preko kojih nismo mogli, ili nismo hteli da prelazimo( ili ja, ili druga strana)
nikada se nisam posvađao, da bih morao da se mirim : ).
samo su stvari krenule nekim drugim putem, tj. svako od nas svojim.
svaki put mi je bilo žao. žao zbog nje, sebe, neuklopljivosti, svega-nečeg.
sve su to drage mi osobe - bile i ostale. normalno je osetiti tugu kada dolazi do razlaza. preispitivati svoje odluke, pre nego što ih doneseš, a i jedno vreme potom. jer, svaka odluka je samo delić trenutka u kome prevagnemo i odlučimo.
dešavalo da napravim i pogrešne izbore. da požalim što nisam bio mudriji. (ako čovek i može da bude mudar uvek) da pokušam da izvučem neki nauk, a onda nastavljam dalje.
sve ide u rok službe : )

Jeste li ikog ostavili u zabuni iako ste ga u tom trenutku voljeli?

misli tako?

Ako ne, nego bukvalno jesmo li ikad ikoga ostavili, onda cu ti ja reci da pitas pomorce, oni ti o tome mogu najvise reci...

Ostavila....
Ne znam iz kog pametnog razloga.... Samo zato što je bila veza na daljinu....
Mirili se sedam godina.... imala druge, imao i on... nijednom nismo bili zapravo ponovo zajedno...
Sve nešto bzvz...
Kad me je i treći put zaprosio, a ja odbila.... onda je puklo...
Zauvek....
Žalim...

Kako su ljudi bas kod stvari gde ne treba biti formalan formalni... recimo, prosidba, prsten, formalnosti... "formalizovanje" veze kao "braka", gde razliku izmedju veze i braka cini jedino to sto je brak "formalizovan"...

i onako cete jednom da raskinete pa onda bolje dok jos jao gorim gorim izgore'!
pa imas vremena posle da tripujes i razvijas filmove sa sve lepsim od lepseg krajeva
onako kad pukne samo nastradaju mile majke

Back