Meni metalci prozivaju air max patike, a fenseri samo model istih .
Ja sam totalno odbacena !
Ja sam totalno odbacena !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog cega je konformizam kod tinejdzera toliko skocio da se razum i objektivno posmatranje drugih ljudi odbacuju kao nesto sto nije normalno?
I1: ******, ja ne mogu da shvatim kako neko moze da slusa tako nesto.
I2: A, stvarno, nije mi jasno, zasto ne slusas isto sto i svi ostali slusaju?
I1: Ne... oni moraju da su razlikaju. Znas ono kao oni su pametniji i..
I1: ******, ja ne mogu da shvatim kako neko moze da slusa tako nesto.
I2: A, stvarno, nije mi jasno, zasto ne slusas isto sto i svi ostali slusaju?
I1: Ne... oni moraju da su razlikaju. Znas oni nisu na nasem nivou.
O: Mozes da mi ispusis kur.ac.
I2: Kome bre ti ...?
....
Koji mozgovi... Pa evo vi ste sad jedna celina koja se nesvesno grupise i koja ima toliko zajednicko da je to jednako onome sto pljujete! Logicno je da cu se druziti sa osobama sa kojima ima nesto zajednicko a ne razlicito! Nekad imam nesto zajednicko sa fenserima,nekad sa metalcima a najvise sa skinsima!
au... ne znam ti ja tu dublju podelu... skinsi?!
btw, nismo mi sad ovom temom napravili podelu, već raspravljamo zašto se to dešava.
e sad, kolektiv ne prihvata drugačijeg od sebe i tu se stvara problem. a a ja se pitam šta bi sa tolerancijom?![]()
Ima dosta tinejdzera ovde koji su se odjednom poalili na nadrealistu i mimu i koji zele da budu na istom nivou kao i oni i oni na tome rade...
Ne mogu da verujem da je i dalje aktuelna ova teorija o kopiranju Mime i Luke.![]()
da je teorija, nije
vec realnost
necu s tobom o tome
jer je to gubljenje vremena
nego drzhte se teme
necemo u tom pravcu terati ovce
Hm, ima istine u celoj prici, ali mislim da je preterivanje kada se kaze da svi pokusavaju da kopiraju. Luka i Mima su oboje neverovatno inteligentni i nacitani i oni svojim nacinom pisanja uticu na dobar nacin foruma, mada ta grupa na koju se utice nisu postali klonovi, vec mislim da su samo poceli pazljivije birati reci... U sustini ovaj fenomen nije nista negativno, ljudi su imali 2 odlicna uzora, i donekle imitiranjem njih barem se nekima podigao nivo diskusije i prosirio obim recnika...
ti iskulira' ono moje o "drzhmo se teme"?
ta grupa na koju se utiche nisu postali klonovi, al na dobrom su putu, trenutno rade na usavrshavanju
imaju problema sa razmishljanjem, nisu toliko dubokoumni
Po teoriji ne bi trebalo biti negativno, ali ochigledno u praksi bode ljudima ochi i iritira ih, i mene izmedju ostalog, al ne hajem mnogo, sve se vidi, koliko god se chovek trudi da prikrije neke stvari
a znash shta je najgore? shto se nivo diskusije nije ni podigao, vec se podigao nivo sarkazma i ironije. A za vUkabular se slazhem.
Ok, opasno me vuces za jezik, ako cemo dalje o ovome ide na PP, odbijam SPAM na svojoj prvoj temi!
Pa realno gledano svaki tinejdzer je konformista. I to je na neki nacin dobro. Pa sta bi bilo da svi govore sve sto misle i rade sve sto hoce... :-/ Niko ni sa kim ne bi govorio, svi bi se poubijali medjusobno.
Overkill:One grupe koje imaju malo onoga zajednickog sa drugima,logicno je da se nece voleti!