- Poruka
- 62.443
Zasto ih volite?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto ih volite?![]()
pa ti i ne odudaras mnogo
Obrazlozi ....
mozda ih i ne volimo ??
Svi smo mi u nekim situacijama konformisti, bilo i bice, zakon i prava drugih se moraju postovati.
Evo i forum ima pravila koja se moraju postovati, moze svako da bude nekonformista, ali mora da se nosi sa posledicama toga.
racunam da smo mi lale vecinom konformisti,jer ne volimo da se stresiramo
Pa ono, to u neku ruku i jeste tacno, ali sa druge strane, konformisti se i najvise stresiraju, jer su najvise svesni sistema. Tako da, to mu nekako dodje kruzni tok stresa.
ne znam,ja onda ne shvatam dobro znacenje te reci.za mene je to da ne talasas mnogo,da uglavnom ides niz dlaku radi svog mira
Zasto ih volite?![]()
Zavisi sta tumacis pod konformisti...jer ima dvojako tumacenje..pravo i pogresno..
ako mislis na osobe koje nemaju svoj stav i misljenje vec se stalno povinjuju misljenju vecine, onda ih ne volim
a ako mislis na one koji vole udobnost i komfor..eee te volem i to bas, jer sam i sama ta..![]()
Sta rece kami ,majke ti....![]()
Ovde mu to dodje isto..![]()
Zato što su stabilni.
Koliko se ja sjecam iz sociologije imas konformisticko i devijantno ponasanje od cega je dakle prvo normalno i pozeljno a drugo ne.
Sigurni. Nema mnogo iznenađenja.Cvrsti znaci?![]()