- Poruka
- 604
Jeste.
el to podrazumeva i ironiju i nepotrebno odgovaranje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste.
U prevodu - BANOM.
Jesu li videli svi?
![]()
911s [SK];11636762:Samo malo lakše s uterivanjem, ko će to posle da istera.
I još ima u 24 hour wedding da javno kažu kako postoje dokazi, mislim "stvarno je ovo velika provincija, a ja sam ipak prvi"....eto sad-sto nije dobro ignorisati?zato sto neizivljeni majmuni postanu puni sebe,i krenu da se kure,kao......the victory is mine...........![]()
911s [SK];11636938:I još ima u 24 hour wedding da javno kažu kako postoje dokazi, mislim "stvarno je ovo velika provincija, a ja sam ipak prvi"....
Kad god se neko u mojoj blizini posvađa, i ako poznajem te osobe, onda im kažem:"Alo, prestanite!", a ako ih ne poznajem, onda ignorišem ili barem prisluškujem (kao što prisluškujem komšije do sebe :hahaha.
Na koji nacin ih resavate......fizicki,verbalno ili ignorisanjem...il neki drugi......kolko vam treba da udjete u konflikt..............................
Na koji nacin ih resavate......fizicki,verbalno ili ignorisanjem...il neki drugi......kolko vam treba da udjete u konflikt..............................
Jel ono - pet ćelavih nabildovanih koji izlaze iz crnog GMC kombija, pa kad ih vidiš odmah znaš koliko je sati i bez da gledaš na satPozovem neke ljude pa oni resavaju to![]()