Moonwalker19
Početnik
- Poruka
- 24
Ne znam da li ova tema već postoji na forumu, nisam uspela da nađem ništa slično a meni je vrlo interesantna, ima jako malo izvora i informacija o tome a često je presudno i značajno osobama koje ih imaju... Da li je neko imao iskustva u svojoj karti sa bilo kakvom konfiguracijom i kako je to uticalo na vaš život? Da li su dobre konfiguracije nužno dobre u svakoj prilici a malefične nužno loše? U prilogu šaljem svoju kartu, imam veliki krst, t-kvadrat i yod a šaljem i kartu jedne poznanice koja ima baš dosta konfiguracija, jako interesantna karta za proučavanje... Mogu da kažem da su meni konfiguracije koje su sastavljene od kvadrata i opozicija pomogle da dam svoj maksimum i izdržim mnogo više nego što sam ikada mislila da mogu, ali pre nego što mi pomogne stvara mi veliku tenziju i stresne situacije koje me teraju da sam konstantno u pokretu i nekoj inicijativi... Strpljenje mi nije jača strana
Yod mi stvara osećaj kao da imam neki zadatak koji moram da ispunim, a ja još uvek ne znam šta bi to konkretno bilo... Na vrhu tog joda je sunce.. Što se poznanice tiče, ona iako ima veliki trigon, zmaja itd. ima ogroman kapacitet energije ali često neiskorišćen, kao da nije svesna često toga što poseduje, ali priznaje da se uvek izvuče kao magijom iz svake nezgodne situacije
Takođe, pored ovih konfiguracija koje sam navela, znam za bumerang, davidovu zvezdu, magični pravougaonik, pentagram... Javljajte se koga zanima ova tema