- Poruka
- 55.168
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muškarci se predstavljaju lažno.Prvo hoce sa Vama vezu,pa nece,jer zele samo seks.Muskarci kako se predstavljate na sajtovima za upoznavanje?
Zene,da li vam se dopada to njihovo predstavljanje?
Da,svi ste kul i ne idete,aj sad da se vratimo na temu.
naravno da zele samo seks... ali cesto im se osladi pa se to izrodi u vezuMuškarci se predstavljaju lažno.Prvo hoce sa Vama vezu,pa nece,jer zele samo seks.
Muskarci kako se predstavljate na sajtovima za upoznavanje?
Zene,da li vam se dopada to njihovo predstavljanje?
Da,svi ste kul i ne idete,aj sad da se vratimo na temu.
pa ne mislim tako.Valjda treba prvo da postoji veza pa onda odnosnaravno da zele samo seks... ali cesto im se osladi pa se to izrodi u vezu
остаћеш ти неудата, видим ја.pa ne mislim tako.Valjda treba prvo da postoji veza pa onda odnos
bem mu misha... ja u karijeri nisam sreo nekog muskog koji kaze da mu bas treba veza, a seksa ako bude...pa ne mislim tako.Valjda treba prvo da postoji veza pa onda odnos
Разумеш како ово звучи, надам се.bem mu misha... ja u karijeri nisam sreo nekog muskog koji kaze da mu bas treba veza, a seksa ako bude...![]()
naravno da razumem.. ali razumes i ti da svaki odgovor na ovom forumu ne mora biti apsolutno ozbiljanРазумеш како ово звучи, надам се.
Uf jes, pa kad se napne a onako zadrigo vrat juneći, neodoljivoако је слика из теретане и са набреклим венама онда је највероватније права, па макар само у његовој глави
ја само знам да су сви лајкови од истих таквих и чак има питања типа, који протеин користи и где има да се нађу инекцијеUf jes, pa kad se napne a onako zadrigo vrat juneći, neodoljivo
Pa čim vidiš sliku iz teretane znaš kolko je sati meheheти ладно прилазе једни другима по теретана, пипају се и уговарају да раде заједно.
Кладим се да се зове пантелијато ми јуче ортак реко
Не пратиш фабулу радње, што би рекао Екстремно Неуважени Сирмијум.Ugf čekaj sad
Mita I pantelija?!?00
Pa što pušiš jazavca, objasni miНе пратиш фабулу радње, што би рекао Екстремно Неуважени Сирмијум.
Па јер волим ахахахаххаххPa što pušiš jazavca, objasni mi