Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
g-rock:....ja sam malo neiskusan..........ono kada stavim xxl kondom i skroz razvucem i odvijem kako da ga prebacim da bude preko pola qrtza??? ako je na malo manje od pola jel nece da spadne tokom odnosa????
Gazdarica:A, ne, ne, ovi nisu vocni, Ljubo... Bar nisu bili sareni, niti su mirisali po vocu... Sad, kakav im je okus bio, to ne znam... Nisam ih lizala...
Ali, bili su rebrasti...!
![]()
mico probaj da stavis kondom usnama-extraGazdarica:A, ne, ne, ovi nisu vocni, Ljubo... Bar nisu bili sareni, niti su mirisali po vocu... Sad, kakav im je okus bio, to ne znam... Nisam ih lizala...
Ali, bili su rebrasti...!
![]()
e to jos nisam probalaGazdarica:Hm, mislis li na zenski kondom, draga...?![]()
pa ko ce da nam pokaze kako se stavlja?Gazdarica:Ni ja... Hocemo li zajedno???
najsladjeGazdarica:Ucicemo jedna na drugoj...![]()
Evo šta znači "muški odgovor" kratko, jasno, konkretno. A ne ono - " ... hoću dušo ustima " , " ... da draga i ja tebi ... "sulegrobar:ja ne volim kondome
Ja protiv tebe ? To mi kažeš posle onoliko nežnih reči na pp ?hanibal77:ali zar stavljanje kondoma ne podrazumeva i neka nezna osecanja?bar zelju...
mislim ti si nesto kao protiv nas?![]()
Milojko Vasic:Ja protiv tebe ? To mi kažeš posle onoliko nežnih reči na pp ?
Uzgred, za mene, stavljanje kondoma predstavlja jedno kratkotrajno i glupo prekidanje ili predigre ili samog sexa.