Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alo, be, taj ti je samo za buljase!!!Markelja:Durex extra safe
bas me iznenadjuje ovaj tvoj odgovor,s obzirom da sam primetila da na razne teme cak drzis predavanja (pomislila sam da si mozda i doktorka)...Devilishgirl:nemam pojma, uvek je bio durex ....ne znam ni koji ..nemam pojma...bio je mrak hehehe..pa bebe se prave brez kondoma ;P
ne vidim nishta chudno u odgovoru..sasvim je ok da par zeli dete i da radi na tome, logichno..stashaa:bas me iznenadjuje ovaj tvoj odgovor,s obzirom da sam primetila da na razne teme cak drzis predavanja (pomislila sam da si mozda i doktorka)...
slazem se za par,ali ko je ovde uopste pominjao neki par???ja sam samo rekla da sam nova u sexu,sto znaci da mi ne pada na pamet da vec sad pravim decu!Devilishgirl:ne vidim nishta chudno u odgovoru..sasvim je ok da par zeli dete i da radi na tome, logichno..
Kondomi pucaju ako nisi dovoljno vlazna. Dakle koristi lubrikant, 'vodeni'. Obavezno vodi racuna da kondom ne ostetis nakitom ili noktom. Dakle nije durex los, vec i najbolji kondom ako ne znas da koristis, moze da pukne.stashaa:Nova sam u sexu,pa me zanima koje kondome da koristim durex (cula sam da pucaju), sico,trojan ili mozda one sto se kupuju na "metar" (izgledaju jeftino,a kao ne pucaju).Kakva su vasa iskustva?Svaki komentar ce dobro doci...