KONDOMI - za i protiv

Vesela_zena_beogradska:
A u vezi kondoma, pa, jesam 'za' .. ali ih ne volim. Chak mi nekad i smetaju, ono, svrbi me posle ... od onih namaza shto stavljaju. Ali bolje zbog toga da me svrbi, nego zbog drugog. Jednom sam bila u vezi sa sterilnim likom i tada sam se naebala k`o nikad, samo me je punio i dzarao onako usput u kunjihji, vamte-tamte, bez bojazni i opterecenja u vezi bolesti, trudnoce, kondoma.

e,to se zove uzivanje u sexu :lol: :lol: :lol: ....zaista divno :p

Ja sam uvek ZA jer ni pilule nisu bas 100% zastita.
Protiv bi mozda moglo da bude samo to sto je bolji osecaj bez kondoma, ali ako treba da biram izmedju boljeg osecaja i bolje zastite uvek biram zastitu. Previse sam mlada da postanem mama

parka:
Pa ne znam.. prema svim studijama pilula ti je mnogo bezbednija od kondoma što se kontracepcije tiče. Ali tu su uvek dobre stare polno prenosive bolesti...

i to sto su pilulice zapravo hormoni koji uvek imaju neko sporedno delovanje...recimo androgeni efekat tj.pojava muskih karakteristika kod zena(povecana maljavost npr.)
ja sam vise za kondome...
u svakom slucaju,bolje ista nego nista :lol: ...

riblji mehur da
pravili su nakurnjake od kože
pa jos sav
mislim da te zenice nisu imale problem sa velicinom doticnog a ni obimom
zato se ni nisu potezala neka pitanja o zenskim pravima svi bili podmireni

Banshee:
za - cinjenica da ne razmenjujes svoje telesne tecnosti,bakterije,bolestine i sve ostalo sa bilo kim.
ljudske tecnosti su mi oduvek bile posebno odvratne.
protiv - nista,cim se setim telesnih tecnosti i svega ostalog
i ne vidim razliku da budem iskrena :)

Ban$i leba ti.. Rodjena si da ja$e$ dildo :)

Nego.. otkud ti takav protivprirodni stav prema sexu? Da nisi fasovala neke bole$chine ranije? Ja recimo volim njene telesne technosti i mislim da bih se smorio u sexu i zhivotu da je drugachije

Back