Kondom?

• Začetnik teme Začetnik teme Kortago
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A sta cemo sa devojkama koje ne posecuju ginekologa?
A tek sa muskarcima koji i ne znaju kako im se zove lekar te vrste i kad ni oni ne znaju da imaju neku infekciju / bakteriju / gljivice?
Ne mozemo biti ljuti (vidim i takve postove ) sto neko ima sidu ili bilo sta drugo. Sami brinemo o svom zdravlju... To je isto ko kad se ubica ljuti sto su ga uhvatili :roll :
J.bg , ako imas sex sa nekim koga pokupis u klubu i ne koriostis kondom, to je TVOJA odgovornost a ne te osobe.
Ona (ta osoba ne mislim samo na zenski rod) nema nikakvu obavezu da ti kaze bilo sta o sebi, moze ti cak reci sta god hoce ali mi imamo odgovornost prema sebi :idea: NIKO DRUGI!

Pa sta ces sa njima... mislim da se takvi prepoznaju odmah... ipak mislim da svako ko ima nameru da nekoga odvede u krevet, prozbori sa tom osobom bar malo, i da na osnovu toga moze da skonta da li ta osoba laze sve sto kaze ili je iskrena... mislim da se te stvari vide... A sto se tice odgovornosti, to se slazem sa tobom skroz... ipak je takva vrsta zezanja pomalo rizicna... isto kao kad bi htela da vozis 120 u gradu... mozda ti se ne desi nista, a mozda i desi... tako je kako je....
moj predlog...
Pazite se ljudi... :)

pa nije nigde praxa... zato i ima toliko "zarazenih" ljudi... i sidom i svime ostalim... a eto , ja imam rezultate, nije ih problem dobiti, odes, izvadis krv, za dva dana pokupis i znas na cemu si... ako si na necemu - nije dobro, ako si na nicemu, extra! :)))

I isto tako posle svakog odnosa s istim partnerom moras ici na pregled..zasto..zato sto te mozda prevario s nekom koja ima nesto od zaraznih prenosivih bolesti koje ce ti preneti..dakle jel stvar u poverenju ili ne?

I isto tako posle svakog odnosa s istim partnerom moras ici na pregled..zasto..zato sto te mozda prevario s nekom koja ima nesto od zaraznih prenosivih bolesti koje ce ti preneti..dakle jel stvar u poverenju ili ne?

Da prevarim svoju devojku, ne bih mogao da je pipnem bar 2 nedelje od grize savesti...
A testirao bih se posle promene partnera/prevare sigurno...
I da prevarim dragu osobu, ipak mi je stalo toliko do nje da joj kazem sta je bilo i objasnim sve nego da nastavim kao da se nista nije desilo...
Tu igra ulogu to poverenje... Da sam u vezi 2 nedelje, pa bolelo bi me uvo, raskinuo bih odmah, ali ovako...

Da prevarim svoju devojku, ne bih mogao da je pipnem bar 2 nedelje od grize savesti...
A testirao bih se posle promene partnera/prevare sigurno...
I da prevarim dragu osobu, ipak mi je stalo toliko do nje da joj kazem sta je bilo i objasnim sve nego da nastavim kao da se nista nije desilo...
Tu igra ulogu to poverenje... Da sam u vezi 2 nedelje, pa bolelo bi me uvo, raskinuo bih odmah, ali ovako...

Ok mozemo mi biti u sebe sigurni ali za partnera pored sebe ne mozemo isto tvrditi..nikad za neke ne bih poverovao da bi mogli prevariti a znam ih itekako puno sa vise osoba istovremeno

zato u ovoj normalnoj vezi kondom ne, tablete da...

svi ispadi iz veze, kondom da, sve drugo nevazno :)

Ti pijes tablete iz razloga kontracepcije koje te ne mogu zastititi od bakterija koje ti moze preneti partner iz odnosa s drugom osobom..s toga je potrebno poverenje koje moze narusiti zdravlje obe osobe..malo veci problem od nezeljene trudnoce koja se moze ili ne mora prekinuti..kao sto se moze paziti bez kondoma..sto nije slucaj sa zaraznim bolestima

shvatam ja tebe, ne moras mi pojasnjavati... razumem. nego sam u vezi sa poverenjem osporavala da poverenje ima ulogu u sexu na 1 vece i sl! nema nikakvu ulogu, jer te ta osoba moze lagati ceo zivot!!!

ZIVEO KONDOM-kurton-gumica-prezervativ-kapica... whatever!!! :))))))))))))))))))))

Back