Sanse za neko drugi nacin osim seksualnog puta su vrlo male,svega par procenata.Sto se tice kondiloma,koliko su zastupljeni doktori su poceli da ih izmisljaju da bi uzeli pare za intervenciju.Tako da ja ubuduce sve proveravam kod 1-2lekara dodatno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko ima slicnog iskustva..oba lekara su privatna..jedan ustanovi prisustvo kondiloma a drugi to apsolutno negira..Kako sam negde procitala dosta lekara njih izmislja da bi uzelo pare za intervencije uklanjanja istih,ili jednostavno posao ne odrade 100% da bi ista ta osoba ponovo dosla kad se navrate..U stvari da gin.ordinacije zive od kondiloma..
U novembru sam otisla na privatnu kliniku da prekontrolisem sekret jer sam sumljala na kandidu, da bih dobila rezultate sto pre i tamo mi je receno da pod hitno zakazem uklanjanje istih. Posto moj dotadasnji (drzavni ginekolog) nikad nije pomenuo da imam kondilome i posto sam redovna na kontrolama meni to nije zvucalo bas moguce ali sm da bih ja bila mirna zakazala kod III takodje drzavnog, otisla lepo sve ispricala i zena me pregledala, radila mi kolposkopiju i rekla da nema kondilome. Sta vise rekla mi je da sam mogla dobiti ozbiljna ostecenje da sam uradila tretman laserom a da kondiloma nije bilo.
Što je nisi pitala odakle zna da imaš kondilome bez kolposkopije?Jos je lepo pitam da li je sigurna,ona kao da,i kao sto pre uradis to bolje,i nagovestila da ce i decko da se testira,ona ni dalje nije popustala da su to kondilomi.I umesto da uradi kolposkopiju i papa odmah,ona kao ne,nego neposredno pre intervencije uklanjanja.Mislim..
Što je nisi pitala odakle zna da imaš kondilome bez kolposkopije?Ili su bili toliko jasno vidljivi?
Verujem da ti je muka od lekara...svakakvih ih se namnožilo.Nisam iz bg,a na analize mi se ne ceka ko zna koliko,pa sam zato do sad radila kod privatnika vs.To sto je ona videla u stvari je normalna koza.Mislim da je tako postupila jer je videla da sam ja malo osetljiva na tu regiju,jer ja stalno idem na te preglede i slPila sam godinu dana hormonsku terapiju,i imala problema sa nekim gljivicama,i isla kod jedne doktorke i svaki x mi da neke tablete,i rekoh ajde da vidim kod jos nekog lekara kako to da se sredi.I ona meni ni manje ni vise nego kondilomi..Mada na kraju je ispalo da nema nista ni od hpv visusa,ni od kondiloma..Iskrena da budem vise mi je malo muka od tih lekara.Ne znas kome da verujes.Ako je drzavni reci ce ti dodji u moju privatnu ordinaciju da ti ukonim kondilome,ili sl.
AMAN ljudi, ne idite kod privatnika.
Lepo uzmite uput iz Doma zdravlja i pravac Ginekološka klinika- Višegradska ili Narodni front. ( ako ste iz bg-a).
Ne dozvolite da vas farbaju raznorazni.
Dobro.Nisam ja Sevilja ni htela da idem kod privatnog ginekologa (sto da placam za ono sto bi trebalo besplatno da uradim) ali posto se kod mog drzavnog ceka 2 nedelje na rezultate a posto ja nisam imala simptome a Andri mom nasli kandidu u brisu, ajde reko samo da dam sekret na analizu.... i eto nisam posteno ni noge rasirilakad doticni rece imate kondlome sto pre da ih uklonite laserom.
Kao sto sam vec pomenula otisla sam kod III, u GAK.
Elem razmsljam da odem do te klinike i trazim pare natrag...ako nece da ga tuzim...
Imam i ja isti problem ovih dana.
Ništa kolega ne pomaže, bar meni.
Jedem voće, pijem čajeve, oblačim se u skladu s prilikama, ali evo, od jutros ripam kao magare.![]()
Dobro, i to je moguće. Pogotovo kod partnera, u tom slučaju u redu.Sevilja ja nikad nemam klasicne simptome, u zadnjih godinu dana Andra je imao 5 puta kandidu ja se svaki put testirala i samo sam zadnja dva puta imala a nista me nije peckalo svrbelo...
I spontano i nespontano.Ne, mislio sam kako nastaje? Od napada virusa ili onako spontano, iz lošeg načina života?
AMAN ljudi, ne idite kod privatnika.
Lepo uzmite uput iz Doma zdravlja i pravac Ginekološka klinika- Višegradska ili Narodni front. ( ako ste iz bg-a).
Ne dozvolite da vas farbaju raznorazni.
I spontano i nespontano.![]()
naravno, kod proveroneog doktora treba ići, zato i napisah u nekom od gornjih postova :Uh,da nisam otisla kod privatnika sada bih verovatno ostala bez jednog jajnika...jer u drzavnim ustanovama prosto nisu hteli da me pregledaju,jer mi nije nista:shock: ne kazem da su privatnici jedino dobri,da u drzavnim ustanovama nema odlicnih lekara,ali prosto nemaju vremena ili aparata...ali i kod privatnika treba ici provereno,tj kod proverenog...
Imala sam i ja slično iskustvo, ali ne sa ginekologom iz doma zdravlja, već sa sestrom koja mi nije dala da dodjem do ginekologa jer mi je sekret bio ok ( treća grupa) , ali sam imala u brisu mnogo leukocita.Ne dozvolite da vas farbaju raznorazni.
''Show me your b.'', kako se štititi od pada imuniteta?Pa kako onda da ih izbegnemo? Dobrom hranom, zdravim i asketskim životom ili da se dajemo celi, pa šta bude?
''Show me your b.'', kako se štititi od pada imuniteta?
Ne preterivanjem ni u čemu i pravilnom ishranom, a i danas postoje razna pomagala po apotekama , samo ne kupuj one šumeće vitamine, to je placebo i ne vredi jedan dinar.
Dobar je onaj ''C'' vitamin, Galenikin, što košta 30 dindži i upakovan je u srebrnu foliju.
I naravno, ne treba voditi asketski život.