Kondicija

Na sobrnom opterecenje po slobodnoj proceni je 60% dupe..35% noge i 5% ruke..mozda je cak i manje na nogama..dok na bajsu celo telo radi i mnogo je bolja raspodela opterecenja..vise se oslanjas na ruke nek je 10-15%..manje sedis..mozes i ustati povremeno sto je na sobnom nemoguce jer si onda ko na kolac nabijen

Ne zelim nikome da se zameram, ali realno smesni su razlozi koji su navedeni, kao sto su smesni oni sto uspeju par puta da padnu sa bicikla :D Biciklo u teretani nikako ne moze biti zdravije nego voznja u prirodi !!!

Pa covek je samo tražio savet koliko da trenira na sobnom biciklu da bi povratio kondiciju a vi ste krenuli sa teoretisanjem i ličnim prepucavanjem ko je jači,bolji,pametniji i ne znam već šta hoćete da dokažete.
Dve strane niko ne spominje njegovo pitanje i ne pokušava da mu da savet.
Ovo nije mesto za vaše prepucavanje.
Ako imate problema rešite to međusobno a ne na forumu !
I probajte da se držite teme !

Pa covek je samo tražio savet koliko da trenira na sobnom biciklu da bi povratio kondiciju a vi ste krenuli sa teoretisanjem i ličnim prepucavanjem ko je jači,bolji,pametniji i ne znam već šta hoćete da dokažete.

Bravo. Zato se i ne javljam vise na sopstvenu temu. Samo dva konkretna odgovora sam dobio. Ponavljam, ne interesuje me sta je bolje, pitam za ono sto imam.

Aa ovaj to reci onome koji uvek pocinje..ja posto vozim bajs ono vise nego rekreativno mislim da mogu dati validan odgovor i merodavan savet..sto se tice teme kondicija..stoga dadoh poredjenje i ucinak sobnog i mountain..ali cini mi se da dule ne razume bas sta mu pisem

Ma razumem ja, ali me ne interesuje sta je bolje i koliko i zasto. Razumi ti mene. Postavio sam temu samo zbog saveta u vezi sobnog bicikla. Pravi bajs me interesuje kao i planinarenje.

Back