Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Koliko je kondicija bitna za seks? Da li je bitnija za muškarca nego za ženu? Koliko su kondicija i potencija povezani?
Pitam za druga.
Pitam za druga.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko je kondicija bitna za seks? Da li je bitnija za muškarca nego za ženu? Koliko su kondicija i potencija povezani?
Veoma. I ne samo kondicija nego i ishrana, ali to treba pitati nutricioniste. Na primer kazu da mleko i jogurt dosta povecavaju nivo testosterona, ali da opet mleko smanjuje potenciju, valjda dok se ne generise ili sta znam, nisam lekar/farmaceut.
- - - - - - - - - -
Isto tako kostunjavo voce je dobro za prostatu.
Neki mi pricali da onaj Savo iz Kikinde nije uopste lud, vec da je snimao one klipove da bi mu odobrili invalidsku penziju.Samo domaca 'rana, bez koncentrata.![]()
ma nije bitna ko god da legne nista ne radiKoliko je kondicija bitna za seks? Da li je bitnija za muškarca nego za ženu? Koliko su kondicija i potencija povezani?
što više kondicije imaš duže ćeš moći da ne svršiš, osim ako je u pitanju neki zdravstveni poremećaj ili zagorelost
sve ostalo na tu temu je baljezganje
Velika je razlika izmedju perioda kada se bavim sportom i kada se ulenjim. Generalno se osecam mnogo bolje kada nabijem dobru kondiciju. Pun sam energije pucam od snage. Mnogo bolje mi izgleda svet oko mene kada se tako osecam pa samim tim i sex je mnogo bolji.
Kondicija tipa tri sata lupa u mene, a ne može da svrši? Jok, fala.Koliko je kondicija bitna za seks? Da li je bitnija za muškarca nego za ženu? Koliko su kondicija i potencija povezani?
Nije jebbac onaj ko ebe povremeno od jutra do veceri, vec onaj ko to radi svaki dan..
Šta ne diže ti se, pa planiraš u teretanu?
kondicija je vrlo bitna posebno za muskarca,nije se rodio taj koji je nadhebao zenu![]()
Ma diže se, mlad sam još dovoljno, neg se spremam kad budem imo četres
Pogledaj po netu recepte za neki zdrav zivot. To ti je najbolje.
al u tim receptima obično nema pivkana i parlamenta
Bitna jednako kao i sama erekcija...dzaba i erekcija od pola sata,sat ako čovjek nema kondicije nikad neće ženu isprašiti kako valja...
Osnov svega je trčanje,teške vježbe koje ne možeš uraditi više u seriji od oko 7,8 puta jer tako se podiže testosteron u organizmu,hrana sa što manje životinjskih masnoća,maslinovo ulje jer čisti krvne sudove i produžava erekciju,plus redovno jesti banane koje isto povećavaju testosteron...i to kad se digne to ne pada...
Eto neki moj recept iz iskustva![]()