Koncert Bijelo dugme u subotu u Splitu

mačka zagrebačka

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.192
Postoje grupe, pjesme i stihovi koje smo davno pjevali, podsjećaju na neka prošla vremena, mladost...
Za ovo je trebalo imati hrabrosti, vijest je vjerojatno možda prije za politiku nego za muziku ali...

1725200749007.png

preuzeto s linka https://net.hr/danas/vijesti/branit...-dugmeta-d0edea08-685e-11ef-aa37-225a3ed1b99c

Meni ne bi smetalo naravno, i ne mogu vjerovati da netko može imati toliko negativnih emocija prema dijelu povijesti koju su na kraju krajeva stvarali (najčešće) i njegovo preci

To su neki od onih bendova koji su narodnjaci na distorziji i uvijeke sam ih vidio kao seljačiju a ne rnr. ALI ovo što su napravili je dobro. To je odgovor na thompsona i Imotski i njihov ndh dernek tamo. To podržavam iz političkih razloga, ne muzičkih ili umjetničkih. Dobro su to napravili. Trebali bi to stalno kroz turneju ponavljati kroz sve gradove.

Hoće li djeca na času fizičkog vaspitanja trebati da salutiraju i izgovaraju: Za dom spremni? To mi je logično nakon uvođenja himne.
:nono2: to je pretjerano ali meni je logično pitanje hoće li onima koji su rođeni u Yu pri dolasku na posao (ili recimo prije sjednica u Saboru) puštati onu drugu himu :zper: :zcepanje:može i Dugme kao light verzija

Back