...poštovani Lorde , natera me da preispitujem svoj stav , koji sam zapečatio svojevremeno , kad sam pročitao da je Hilari svojevremeno uništila i izpraznila jedan privatni penzioni fond....naime , čovek koji udari na nejač ušta spadaju i penzioneri , zaista je neviđena ništarija...a da je Hilari zlo , vidi se po njenim ratnim odlukama , koje su čisti zločini , koje je kao visoka američka politička persona donosila.....
....izguglao sam i otvorio na stotine srpskih napisa , o ovoj ženi....iznenađen sam šta se sve zna na srpskom jeziku o njoj - a ni dva 2% od ovoga ne mogu da nađem o našoj eliti , ne samo političko kriminalnoj , već i onoj kulturno značajnoj....nema čak toliko podataka ni o zmaju iz šipova , koliko ima o Hilari od rođenja pa sve do prihvatanja nominacije.....no nema veze....bar mnogo toga znamo o belosvetskim zbivanjima , kad malo toga znamo o nama i našem bezdnu !
...sad mogu da kažem , poštovani , da nisam promenio mišljenje o ovoj ženi , koja zna da nije grešan sotona što u beloj manastirskoj mantiji , javno čita bibliju budućim sledbenicima - pa takovu strategiju i primenjuje....
....svojevremeno smo birali između šešeljizma i srpskog sadanizma - mada je bila tu u igri i baba jula....američki sužnji , sad su us situaciji , ako ih upoređujemo sa nama ( što je nemoguća misija , ali mi volimo da smo veliki nebeski , pa nek bude tako ) , da biraju između baba julskih mogućnosti koje podržava sadamizam i svog šešeljizma.....
....birati između dva zla , manje - nama je vazda dilema bila....vazda smo birali manje zlo , podvalačili crtu i legalizovali zatečeno stanje....sad nas ova stvar na američkoj sceni plaši....no šta god da izaberu ameri - za nas neće biti dobro....a mnim da će američka baba jula uvek biti otvoren naš neprijatelj....zvečarka koja pre nego što nas ujede , ima bučno da zveči !
....no , sa publikom bih podelio jedan članak , koji ima poseban osvrt na žitije američke baba jule , pa je čak i krsti , daje joj , meni bar nepoznato ime ( mada ja nisam pratio njeno žitije , jer sam o njoj imao gotovo mišljenje stečenom sa bednom pljačkom nejači - u njenim mlađim danima , kad se još probijala da ostvari američki san ) :
RATOBORNA – Može li svet da preživi Hilari Klinton?
http://www.intermagazin.rs/ratoborna-moze-li-svet-da-prezivi-hilari-klinton/
....mislim da će svet da nadživi američku baba julu ; mada će sigurno čačakati ruskog medveda , pa je zaočekivati i krvave kontakte , ali zasigurno donosiće odluke sa kojima će u ime američkih interesa i u ime pdbrane novog svedkog pravednog poredka biti na desetine i stotine hiljada nedužnih , poštenih i bespomoćnih ljudi biti pobijeno.....
...duboko u karakteru te ženske ništarije leži zlo koje vapi za patnjama bespomoćnih - pljunite me ako to nije suština njene duše , koja objašnjava sve njene postupe i opravdava pozu sa ove slike !