Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.916
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci u stilu InformeraDakle, The Sun su režimske novine tamo
Koja teorija kad ovo nije ona?O ne, propade mi teorija zavere...![]()
![]()
Englezi su toliko glupi da ne znaju sta je deep fake, to je pokazala i ona lazna fotografija gde ni to nisu znali da urade kako treba.Što, jel ima bliznakinju?![]()
![]()
Ma ko zna šta je to, ali danas su klinci baš bangljavi u predstavljanju. U svakom slučaju, verujem da su tome doprineli samo privatni razlozi...Englezi su toliko glupi da ne znaju sta je deep fake, to je pokazala i ona lazna fotografija gde ni to nisu znali da urade kako treba.
i sat koji je poslao majci sa Španskog ratištaviđen je i Tito sa svim prstima...
zar ne rekose da ovo nije ona na slici?
Ma šta se nervirate otišla žena malo da se skloni od kraljevskog terora.Uživa negde.Pa i nema logike da se samo ovako pojavi nasmejana, bez dece a ceo svet drhti za njeno zdravlje.
@dopplerživa je
https://forum.krstarica.com/threads...idlton-produkt-vestacke-inteligencije.997355/@doppler
@DarkMoon
@georgejune
sta bi drugari teoreticari-zavere?!
neki komentar na ovaj video?
jel i to podmetnuta/zamenjena Kejt?
mrtva?
ubijena?
hologram?
MI6?
reptili?
Ako je operisala abdomen, ne bi nosila ovu kesu, bez obzira koliko je to "poželjna porodična fotografija" za medije i oslikava porodičnu idilu
Pošto tema vuče na teorije zavere, onda takve odgovore i dajemo, dakle dece nema , jer ne bi mogla da glume da je to mama, ako nije mama.Pa i nema logike da se samo ovako pojavi nasmejana, bez dece a ceo svet drhti za njeno zdravlje.
to kazem.... hologram!
Ne blamiraj se naivko@doppler
@DarkMoon
@georgejune
mrtva?
ubijena?
hologram?
MI6?
reptili?
Boze prvi razred mozakto kazem.... hologram!
a reci mi... zasto bi ti radili?
zasto bi je skrivali?
zasto bi lazirali?
ako je vec odapela, zasto ne bi to objavili?
a odgovor je?Boze prvi razred mozak
deepfake@doppler
@DarkMoon
@georgejune
mrtva?
ubijena?
hologram?
MI6?
reptili?