- Poruka
- 62.443
Ma mogu Toma i Seselj da govore engleski kao pitomci skole u Itonu,dzaba im to,kada su im misljenja zakasnela za jedno 150 godina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Грешиш синак, овај, много грешеиш! Њихова мишљења иду испред времена, али не много. Тачно колико износи период до избора! А после их нико не скиде са власти.kami83:Ma mogu Toma i Seselj da govore engleski kao pitomci skole u Itonu,dzaba im to,kada su im misljenja zakasnela za jedno 150 godina
Трла баба лан.... Чим се присете избора, ДС, ЛДП, СПО... ударе у тешку артиљерију како ће нас радикали одвести у рат, гасне коморе... јер се боје смене власти. Суштина је да се и сама Европа окреће десници, а радикали су најбољи пандан таквој Европи.kami83:Njihova misljenja su shvatanja nacionalizma sa pocetka 19 veka.koje je najdetaljnije u praksi razradio Hitler u prvoj polovini 20 veka, tako da ne razumem sta je tu novo?
A ako radikali dodju na vlast...pa jedva cekam da vidim gde ce biti izgradjene gasne komore za sve Hrvate,Muslimane,Albance i cediste...Sve drugo bi bilo izdaja srpskog nacionalizma,tj. dokaz da nam je vrli ideolog profesor prava "omeksao"
paola:Преведи! Ја сам се служила више руским књигама, јер су све квалитетне математичке књиге биле на руском, а за разумевање математичке литературе треба стотинак речи и све схваташ. Тако и факултет заврших са тих 100 речи руских.
paola:Јао, да знаш да јесам. Не препознајем саму себе. И мој драги ми то каже. Нешто и он ради око неког научног симпозијума па смо на стражи обоје, али када дође време.... већ можете да претпоставите како ће бити! Сва се најежим од слатких осећања. А ноћ дужа читав сат!
paola:Грешиш синак, овај, много грешеиш! Њихова мишљења иду испред времена, али не много. Тачно колико износи период до избора! А после их нико не скиде са власти.
STAB ME, SHOOT ME! part#2paola:Трла баба лан.... Чим се присете избора, ДС, ЛДП, СПО... ударе у тешку артиљерију како ће нас радикали одвести у рат, гасне коморе... јер се боје смене власти. Суштина је да се и сама Европа окреће десници, а радикали су најбољи пандан таквој Европи.
Свак у своју рупу, мишићи! Само полако без журбе! Гужва може бити смртоносна! Ти Перице то добро знаш!~Petar~:paola se vratila!!
e sad smo mi sitni mishevi stvarno nayebali :?![]()
Ни слепом намигивати ни глувом шапутати!Silent Bob:STAB ME, SHOOT ME! part#2
paola:Грешиш синак, овај, много грешеиш! Њихова мишљења иду испред времена, али не много. Тачно колико износи период до избора! А после их нико не скиде са власти.
paola:Свак у своју рупу, мишићи! Само полако без журбе! Гужва може бити смртоносна! Ти Перице то добро знаш!
paola:Јао, да знаш да јесам. Не препознајем саму себе. И мој драги ми то каже. Нешто и он ради око неког научног симпозијума па смо на стражи обоје, али када дође време.... већ можете да претпоставите како ће бити! Сва се најежим од слатких осећања. А ноћ дужа читав сат!