Konačno sam otišla kod psihijatra i dobila sam lijekove za anksioznost. Iskustva?

Svakako da ksalol i xanax nisu lekovi koje kad uzmeš sve ti bude ravno do Kosova a i dalje i zabole te za sve živo nema briga i stresa sve je super,ali sa opiodnim analgeticima koji su praktično sintetički heroin je takvo stanje moguće ali po ceni teške zavisnosti koja nepogrešivo vodi pravo u propast
Nego kakav je ksalol

Nego kakav je ksalol
nema magične pilule svi ti lekovi su kao neka štaka kada povrediš nogu niko ne želi da ćopa ceo život pa zašto bi uopšte razmišljala u pravcu da gradiš karijeru na tim lekovima,drugo je recimo lekovi za povišen pritisak i slično gde pacijent mora to da uzima da ne bi dobio srčani udar i sl. ali ovakve lekove treba oročiti na što je moguće kraći vremenski period i ćao

Nego kakav je ksalol
Trajanja terapije lekom Ksalol treba da bude što je moguće kraće. Preporuka je da terapija traje najduže 8-12 nedelja u terapiji anksioznosti, odnosno najduže 8 nedelja u terapiji napada panike, uključujući i period postepenog smanjenja doze do prekida terapije. Vaš lekar će odlučiti da li treba da nastavite terapiju nakon maksimalno preporučenog perioda.

Trajanja terapije lekom Ksalol treba da bude što je moguće kraće. Preporuka je da terapija traje najduže 8-12 nedelja u terapiji anksioznosti, odnosno najduže 8 nedelja u terapiji napada panike, uključujući i period postepenog smanjenja doze do prekida terapije. Vaš lekar će odlučiti da li treba da nastavite terapiju nakon maksimalno preporučenog perioda.
Nemoj me persirati xd

Kombinacijom antidešresiva i anksolitoka za prvu pomoć...ali dosta pomaže i razgovor sa psihijatrom da ti pomognem da nađeš uzrok tih zabrinjavajućih misli i pronađeš neki način da ih držiš pod kotrolom.
To drugo je prilično dugotrajna procedura i zahteva da promeniš način na koji gledas sebe i okolinu i nema garancije da se nećw vratiti kada si pod stresom ili dožoviš neko neprijatno iakuatvo ali boljeg rešenja nema trenutno

Back