Коначно пресуда за аферу "Бодрум"

marlоn:
tebi bili oni feferoni od sinoc ne daju mira, pa ti ona stvar izbija oči . pročitaj još jednom lepo kao kad uzimas petkom listu i gledas kvote. niti mi je neda prijateljica niti je branim...ispala je ovca, kao i svi koji su verovali djiki naslepo. ti mora da si totalno opicen ako mislis da poslanik smislja ujdurmu sa glasanjem. u politici i raspravi o njoj ti je mesto isto kao na onoj temi koji si otvorio kako ribama stoje sise... i za kraj 'ebali te radikali i tebe i elvina...

vidiš li koliko patološki mrziš đinđića, a vala i ds?

Kurir:
Da podsetimo, prema listingu Skupštine Srbije sa glasanja za izbor guvernera, famoznog 22. jula 2003. poslanik Janković je glasao na poslaničkom mestu 4D3, dok je lažno prisustvo Nede Arnerić obezbeđeno ubacivanjem njene kartice u poslaničku jedinicu 4D4, dakle na mesto neposredno pored Jankovića.

citirao sam kurir, omiljeno glasilo dss-a.

ps

ebo te voja...

Nemoj neko da ga dira za Voju :D :D :D

A i Radikale poceo da gotivi, kapira da ce mozda s njima u koaliciju :wink:

kostunicaduhovnik9og.jpg

marlоn:
aj sad.. bili...sad si video sta mislim o dss-u, voji, o radikalima se vec zna...sta cemo sad, sad sam na lakim drogama, mozda sam na belom...a :D

Ne znam da li si na belom, ili na lakim , ili na cemu si, vec.......ili nisi, ali kroz tvoje postove provejava jako , fasciniranost Vojom (tako ga ti, ono, oduvek zoves, familijarno)..

A , i vise puta si nesto , kao nagovestavao , kako ste prikani, kako se znate, kako si u DSSu, itd.

Mislim, nemam, majke mi , nista protiv toga.....

ali, nesto si mnogo nerurozan veceras, mislim , ako nisi raspolozen, evo , sorry.....
nema vise dopisivanja.

marlоn:
gde si to procitao...:D aj' umetnicke zrele politicke misli...ja mislio bili ovde jedini, ali ako tako nastavis ima sanse da ga nadmasis.... aj samo javno kazi da je neda sama sa onom dilejom smislila ujdurmu za glasanje....jel' to oces da kazes?:D znas bre ti....:D koliko duplikata kartica ima u skupstini :D .....

marlon:
ispala je ovca, kao i svi koji su verovali djiki naslepo

aha...ne mrziš patološki đinđića? naravno...a sad je stvarno bilo dosta, neću više ništa reći o tome...

skarfejs:
Kapiram iz teksta da si cool sa Nedom Arneric. Kontam i da je fina dama, skroz.
Pa kad vec ( s pravom ) ispljuva DS sto je ostavi na cedilu, samu, ko da je ona isplanirala tu glupost sa Bodrumom, sto ne pljucnu i desno, na Radikale, koji su je prozivali i pljuvali zato sto je Hrvatica. Ne bas toliko koliko ovu nesrecnu Dulicku, ali , jesu, onako , da se zna poreklo.

Ako ne istine radi, u odbranu tvoje pprijateljice, ono , bar simetrije radi.

Sta si zapeo , da sam ja rekao da je Neda sama to smislila??
Pa ti si obnevideo, skroz...

Bas naprotiv, vidi se da sam napisao da ona nije to sama isplanirala.........

Yebote, stvarno, prosetaj malo po vazduhu...

Neispavana:
E, ta presuda još ni slučajno nije konačna i ko zna šta će na kraju biti od svega.
I ustalom, nekako se čini, da je u ovom slučaju, pravosuđe potpuno zakazalo. Našli us najlakšu metu i unapredili je u žrtvenog jarca.
Ostali su se srećno izvukli i još pride avanzovali unapređenja u karijeri...

Слиплес, слажем се с тобом...Мени није јасан један део пресуде, по коме се мом земи из НовА Сада забрањује бављење јавним функцијама на 8 (осам) година, ако сам добро чуо...Мис'им, примереније би било доживотна забрана, чему баш осам година, је л' нешто треба да се деси баш по истеку тих осам година ???

Па, још условна казна...Еееејјјј !!!! Земљак је требало да одрапи тешку робију, ово је политички дил...

Back