Konačno je DEMISTIFIKOVANA Jaka Nuklearna Sila!

Jok, najbolje da ništa nije bitno¡
Kako nije bitno da znaš kako radi sila teže¡¿
Nego kad papani ne znaju šta treba da se računa, onda to stvarno dođe kao nebitno[emoji849]

Pa rusi su unapredili brodski transport tako što su uvideli da gurati i vući nije isto[emoji848]
A ja ću naravno da unapredim kosmološki model:manikir:

Ja znam, ali... ne mogu nikako da izračunam koliko gluposti napišeš po jednom postu.... uvek dobijam beskonačan rezultat:hahaha:

Ja znam, ali... ne mogu nikako da izračunam koliko gluposti napišeš po jednom postu.... uvek dobijam beskonačan rezultat:hahaha:
A šta ću ja što ja vama naučnicima mogu da dam 'ostav':manikir:
Zapetljali ste se oko aksioma, a osnovnu stvar niste razradili, ili bolje reći- 'sistematizovali'.
Jer ti sa gravitacijom moraš da si načisto- da li ona po kvadratu raste, ili po kvadratu opada. I u pitanju je skroz različita dinamika geometrije zakrivljivanja prostora ako gravitacija po kvadratu raste ili opada.

A inače, ima naučnika koji predlažu da gravitacija po kvadratu raste, a to na osnovu posmatranja. A ja to naravno radim na osnovu moje sistematizacije[emoji16]

Jedino je problem što ti pojma nemaš šta je to[emoji849]

Poslednja izmena:
A i to što si me zeznuo da na ovoj nebitnoj temi pišem toliko revolucionarne stavke.

Normalno je to trebalo na glavnoj temi- al ajde. Suspendovan si sa glavne teme dok ne uvidiš da ne treba da se benaviš[emoji41]

Hahahahaha, revoucionarne beskonačne gluposti:hahaha: Šou si, s tobom se uvek slatko nasmejem:hahaha:

- - - - - - - - - -

A šta ću ja što ja vama naučnicima mogu da dam 'ostav':manikir:
Zapetljali ste se oko aksioma, a osnovnu stvar niste razradili, ili bolje reći- 'sistematizovali'.
Jer ti sa gravitacijom moraš da si načisto- da li ona po kvadratu raste, ili po kvadratu opada. I u pitanju je skroz različita dinamika geometrije zakrivljivanja prostora ako gravitacija po kvadratu raste ili opada.

A inače, ima naučnika koji predlažu da gravitacija po kvadratu raste, a to na osnovu posmatranja. A ja to naravno radim na osnovu moje sistematizacije[emoji16]

Jedino je problem što ti pojma nemaš šta je to[emoji849]

hahahahaha eeee,hahaha:hahaha: braćo moja mila, pa ti si oduvek bio šoooumeen:rotf:

FOSIKVASO:

NE! Gravitacija je već na maloj udaljenosti između protona slabija od elektrostatičke odbojne sile.
Prvo treba neka sila DOVOLJNO približiti protone da gravitacija nadjača elektro-silu, i tada ona drži na okupu jezgru! Gravitacija je samo neka vrsta lepila za jezgru....

Kad bi na livagu stavili šargarepu i na udaljenosti od jednog metra oko šargarepe stavili pet zečeva i oni svi, automatski krenuli ka šargarepi, da li bi fizačati i takvu pojavu pokušali da objasne izmišljenom gravitacionom, elektromagnetnom ili nuklearnom silom?

Drugim rečima, zar nije jednostavnije pretpostaviti da protoni sami svojom voljom (uz pomoć svojih sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti: naprezanja, kretanja, opažanja, osećanja, pamćenja, mišljenja i razumevanja) uređuju svoje odnose u jezgri atoma, nego pretpostaviti da uređivanje njihovih odnosa vrše nekakve gravitacine, elektromagnetne ili nuklearne sile, čije postojanje još niko nije uspeo da dokaže. Imajući na umu da prirodne nauke danas raspolažu obiljem dokaza da materija (energija) za koju se zna da je jedina koja postoji, sa navedenih sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti uistinu raspolaže i pomoću njih evoluira i uređuje sva svoja kretanja i odnose u prirodi.

Back