konacno - izbori u martu !

Eto,docekasmo i to,dobicemo izbore za Parlament.Imacemo novu Vladu.To da narod
na izborima,svojom slobodnom voljom,bira Vladu,zaista je velika civilizacijska tekovina.
Ja sam srecan,sto zivim u zemlji,u zemlji koja nema diktaturu,i gde svaki gradjanin
moze svojim glasom,suvereno da raspolaze.

Na zalost,jos ima zemalja u svetu,koja svojim gradjanima,ne omogucava ovo pravo,
pravo glasa.Na njima je da se izbore,da i oni dobiju ovu demokratsku mogucnost,
da sami uticu na stvaranje vlasti,u svojoj zemlji.

-Ne postoji stvar koju ovde nazivas "narod". Postoji samo skup nehomogenih tacaka, nalik jogurtu samo nejestiv.
-Slobodna volja nikada nije napustila eseje i tugaljive analize iz dnevnopoliticke stampe. U stvarnom svetu ne obitava.
-Vlada je skup nemoralnih karikatura koje postavlja visa instanca (necu je sada imenovati).

Kada stvari nazoves pravim imenom, onda "demokratski izbori" lice na pretakanje jogurta iz tetrapaka u casu. Tu iznenadjenju nema mesta.

Ti si srecan sto ne zivis u zemlji nego na njoj. Taj dar te na neki nacin obavezuje da otvoris oci i pokusas da razumes mejnstrim.

:) :bye:

sve-nas-boli-sudbina-.jpg

Dragi moji drugovi,prijatelji,braco i sesetre! Jako sam tuzan,sto iz vasih komentara,izviruje jedna neverica,jedno razocarenje,koje nije svojstveno mladim ljudima! Gledajmo vedro u buducnost.Strucnjaci-psiholozi,kazu sledece:
onaj ko neveruje u pobedu (u pobedu u bilo kom smislu),nece nikada pobediti.Mi dragi prijatelji,nemamo nikoga osim
nas samih.Energija koja isijava iz nas samih,najveca je nasa snaga.Ako malo bolje pogledate stvari,ali bez ikakvih
strasti,vi ce te videti,da ljudi koji nas danas pretstavljaju u politici ove zemlje,da su to najbolji sinovi ove zemlje!
Ako u Njih,ne mamo poverenja! Pa u ko ga opnda uopste,mozemo imati? Gore glave prijatelji,mi smo sada na najboljem
putu,da ostvarimo tu svetlu buducnost,koju smo tako dugo cekali !!!

Srbi su najveći fanovi seksa na planeti... ajde što su fanovi... nego što mo gu da izdrže dugo do besvesti... evo ebu nas decenijama a mi i dalje veselo i puni nade očekujemo još...šta bi dala Merkelova za tu količinu seksa?...pa sigurno mnogo toga... ali nema... niko nema što Srbin imade... samo napred braćo... iz dobrog seksa se uvek nešto novo rodi...

Dragi prijatelju, Lakonac - Ne bih ovom prilikom,zeleo da govorim o seksualnim potencijalima naroda SRBSKOG,i ako
vidim,da ti to potenciras.Ja sam govorio o energiji,o ogromnoj energiji,koja u zadnje vreme,strahovito izbija,iz svakog pojedinca ove nase zemlje.Mi ulazimo u ove izbore,uzdignutog cela.Mi ni u kom pogledu,nemamo cega da se stidimo.
Tacno je,Jugoslavija se raspala,sve Republike su pobegle od nas.Ali to nase samopouzdanje,i vera u istinu,a istina je
da je narod Srbski,nepobediv,jer veruje u sebe,veruje da je narod koji je zaista izabran,da na medjunarodnoj pozornici,
odigra kljucnu ulogu.Mnogi skeptici kazu:pa sta,izgubili ste i Kosovo,i ta beda nece sa vama.To nije istina,treba reci
pravu istinu.Srbski narod je pre svega,odan demokratiji i demokratskim principima.Mi ni slucajno,nikoga ne prisiljavamo,da zivi sa nama.Ako narod Kosova,zeli msamostalnost,mi smo rekli:U redu,mi kao demokratska zemlja,
nikoga ne prisiljavamo na nista! MI smo svesni,da je u svim sferama zivota,dobar razvod-bolji od loseg braka!Prema tome,mi nemamo nikakvog razloga,da se oecamo iskompleksirano,nego naprotiv,da budemo ponosni,sto zivimo
bas ovde,bas u Srbiji.Izvinite,ali ziveti u Srbiji je privilegija,i svaki stanovnik ove zemlje,ma koje vere ili narodnosti
bio,to treba uvek da ima na umu!!!

Back