Konačno i na CNN-u nešto lepo o nama...?!

• Začetnik teme Začetnik teme lima
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tzar:
Nije bilo bas tako.

Kad je prvi put kiksirao na OI 2004 gde smo bili 11. niko mu nista nije rekao. Cak je ostao na mestu selektora i dobio jos jednu sansu da vodi reprezentaciju na EP u Beogradu.

E sad kad na EP u Beogradu reprezentacija uspe da odigra toliko lose da uopste i ne vidi Beograd ni Arenu, onda tu niko ne moze da kaze da je to za pohvalu ili ne znam shta.

Tu sledi zasluzena kritika i nista drugo.

У праву си што се хронологије дешавања тиче, али начин на који је испраћен Жељко Обрадовић и попљуван од стране медија је скандалозан, као да деценијама пре тога ништа корисно није урадио за спорт и кошарку. Колике титуле и медаље је донео!
Једна озбиљна држава и друштво, увек треба да имају у виду нечије целокупно дело!

adem_ks:
jel to sa mojim srpskim nesto problem ili sa tobom??? ja vas hvalim da jeste, [ sto jes,jes]da ste jos bolji bili onomad [basket, fudbal, tenis, atletikaitd.itd.] a ti... ma nema veze verovatno je do moga ...
Ne znam sta si mislio pod onim onomad, mozda se tu ne razumemo!
Ali , u svakom slucaju gresis jer su nam i mlade reprezentacije Fudbala ,basketa, odbojke , rukometa, vaterpola, vec 3-4 godine medju prve 3 u Evropi , a u nekima i na svetu!
A sada se toj grupi pridruzava i tenis!

Strela:
ana12ap8.jpg

БРАВО АНА!!! :-D :-D :-D
Bravo, fantasticna je :)

Karlito Brigante:
Добро је да су ти клинци успешни.Још само кад би нашим смрадовима од политичара пљунули у лице,и не би допустили да са њима промовишу себе...
dobro pitanje... a da li se desilo da neki sportista nakon osvajanja neke medalje odbije poziv "vrha" zbog neslaganja sa politikom istih ????

lima:
Danas je na CNN-u objavljena petnaestominutna priča o Srbima sa naslovom SUPERB SERBS... Priča se oslanja na uspehe srpskih sportista, ali ima tu i lepih reči i o Srbima uopšte... Divno, zar ne...?!
A jesu li prikazali srpski standard, platu srpsku, posao srpski???? Mnogo lepo nas izhvalise, al kakve vajde imamo mi kao narod srbije od toga??? Bolje bi bilo da su one fotomontaze sto su radili po sarajevu, srebrenici i ostalim ratistima izrekli da su sve to izmontirali kako bi ih zapad prihvatio nego sto pricaju savim obicnu sportsku prognozu!!

lima:
Danas je na CNN-u objavljena petnaestominutna priča o Srbima sa naslovom SUPERB SERBS... Priča se oslanja na uspehe srpskih sportista, ali ima tu i lepih reči i o Srbima uopšte... Divno, zar ne...?!
Чуј дивно! то је дирљиво... ај` да заборавимо ове деценије увртања јаја, ипак, ето покајали су се, схватили су да су били слепи код очију, Ђура ће им опростити што их је тукао...

Back