KONACNO-DOBRA VEST. PREMIJER NE IDE U ELBASAN !

Danas se igra fudbalski duel,izmedju srbije i albanije,u Elbasanu.Stalno se govorilo,
da Premijer,hoce da prisustvuje toj utakmici.I ako sam se upoznao,sa merama bezbednosti,koje su preduzete u albaniji,nisam bio miran i opusten.Cela ta fudbalska
utakmica,je takmicenje,pod velikim rizikom,od nekih incidenata.

Moje je misljenje,da niko ko je na najvisem polozaju u zemlji,ne treba da se izlaze,
nepotrebnom riziku.Videvsi na TV-u,kako je kamenovan autobus,sa nasim igracima,jos vise sam se uznemirio.Medjutim,negde oko osamnaest casova,cuh radosnu vest;

Premijer,iz odredjenih razloga,nece ici u Elbasan.Pao mi je kamen sa srca.Hvala
bogu,na radost svih nas,nas Premijer,nece biti izlozen riziku,tj.izbegnuta je svaka
eventualnost,da se stvari otmu kontroli,i da dodje,do nezeljene situacije.

...ajde malo da sednemo u klupe , ne mora školske , nek budu predškolske - onako u mojsijevsko oko , i stvar malčice postavimo kao temu jednog sajber vaspitnog čas , koji ima ogledni primer...

...vaspitač iz zenice mojsijevskog oka , zabavišnu grupu pita : ako neko da ovakvu izjavu : " I ako sam se upoznao , sa merama bezbednosti , koje su preduzete u albaniji " - šta se može reći sve o njemu....

* da je blizak državnim kontra obaveštajnim bezbedonosnim krugovima
i / ili * da je saradnik DBA
i / ili * da je delatnik DBA
i / ili * da je blizak vladajućoj oligarhiji koja ima kontrolu nad službama DBA
i / ili * da je saradnik personama vladajuće oligarhije koja ima kontrolu nad službama DBA
i / ili * da je delatnik u službama koje imaju kontrolu nad službama DBA
i / ili * da je blizak kontra obaveštajnim albanskim bezbedonosnim krugovima

...i sad može logički da se stvar tera dalje....

...no pošto je mala verovatnoća da će svojim sajber iskazom da se jedan tip iz bilo koje tačke i / ili , glupo hvali svojim iskazima kroz nekakve blogove , ostaje da se proveri pusta želja svakog sirotana da neodređeno stvori iluziju kod sveta da je blizak vlastima , čovek od poverenja , kako se to kaže : neko i nešto koji znači u državi....
....manipulacija....

...ovo su sve logičke pretpostavke...publikum ima zadatak da otkrije istinu - i to ne jednu od logičkih koje polaze od usvojene premise : " I ako sam se upoznao,sa merama bezbednosti,koje su preduzete u albaniji" - nego stvarnu istinu...ko je zapravo osoba "X" !

123loncar;bt277441:
...ajde malo da sednemo u klupe , ne mora školske , nek budu predškolske - onako u mojsijevsko oko , i stvar malčice postavimo kao temu jednog sajber vaspitnog čas , koji ima ogledni primer...

...vaspitač iz zenice mojsijevskog oka , zabavišnu grupu pita : ako neko da ovakvu izjavu : " I ako sam se upoznao , sa merama bezbednosti , koje su preduzete u albaniji " - šta se može reći sve o njemu....

* da je blizak državnim kontra obaveštajnim bezbedonosnim krugovima
i / ili * da je saradnik DBA
i / ili * da je delatnik DBA
i / ili * da je blizak vladajućoj oligarhiji koja ima kontrolu nad službama DBA
i / ili * da je saradnik personama vladajuće oligarhije koja ima kontrolu nad službama DBA
i / ili * da je delatnik u službama koje imaju kontrolu nad službama DBA
i / ili * da je blizak kontra obaveštajnim albanskim bezbedonosnim krugovima

...i sad može logički da se stvar tera dalje....

...no pošto je mala verovatnoća da će svojim sajber iskazom da se jedan tip iz bilo koje tačke i / ili , glupo hvali svojim iskazima kroz nekakve blogove , ostaje da se proveri pusta želja svakog sirotana da neodređeno stvori iluziju kod sveta da je blizak vlastima , čovek od poverenja , kako se to kaže : neko i nešto koji znači u državi....
....manipulacija....

...ovo su sve logičke pretpostavke...publikum ima zadatak da otkrije istinu - i to ne jednu od logičkih koje polaze od usvojene premise : " I ako sam se upoznao,sa merama bezbednosti,koje su preduzete u albaniji" - nego stvarnu istinu...ko je zapravo osoba "X" !

:klap::klap::klap: :super: A da gasimo mi ovo sokoćalo, a?? Možda nas snima na neko lengere? Ili se lirafo, a?? Hvala Lončar, fenomenalan komentar!! Pozz

Jako sam srecan i zadovoljan,sto moji prijatelji sa ovoga foruma,dele isto misljenje,koje sam i ja izneo.Nikada nisam
ni posumnjao,u rodoljublje,kolege Loncara,koji je svoju privrzenost srbiji,vec mnogo puta dokazao.Malo sam mozda,
iznenadjen,da i nase forumasice,aktivno prate sva desavanja u zemlji.Lepo je to,sto smo svi zdusno,pokazali,koliko nam je stalo do bezbednosti,onih ljudi,koji vode ovu zemlju,i bez kojih je nezamisliv bilo kakav napredak.

Veoma mi se svidja,dubina i sistematicnost,kolege Loncara,koji svakoj temi,pristupa zaista studiozno.Naravno,covek
mora da ima neko predznanje,da bi shvatio samu sustinu Loncarevog pristupa,nekoj temi.On tako profesionalno i
sistematicno,daje svoja strucna misljenja,pa je potrebno dobro izanalizirati,samu srz njegovih izlaganja.

Back