Danas se igra fudbalski duel,izmedju srbije i albanije,u Elbasanu.Stalno se govorilo,
da Premijer,hoce da prisustvuje toj utakmici.I ako sam se upoznao,sa merama bezbednosti,koje su preduzete u albaniji,nisam bio miran i opusten.Cela ta fudbalska
utakmica,je takmicenje,pod velikim rizikom,od nekih incidenata.
Moje je misljenje,da niko ko je na najvisem polozaju u zemlji,ne treba da se izlaze,
nepotrebnom riziku.Videvsi na TV-u,kako je kamenovan autobus,sa nasim igracima,jos vise sam se uznemirio.Medjutim,negde oko osamnaest casova,cuh radosnu vest;
Premijer,iz odredjenih razloga,nece ici u Elbasan.Pao mi je kamen sa srca.Hvala
bogu,na radost svih nas,nas Premijer,nece biti izlozen riziku,tj.izbegnuta je svaka
eventualnost,da se stvari otmu kontroli,i da dodje,do nezeljene situacije.
da Premijer,hoce da prisustvuje toj utakmici.I ako sam se upoznao,sa merama bezbednosti,koje su preduzete u albaniji,nisam bio miran i opusten.Cela ta fudbalska
utakmica,je takmicenje,pod velikim rizikom,od nekih incidenata.
Moje je misljenje,da niko ko je na najvisem polozaju u zemlji,ne treba da se izlaze,
nepotrebnom riziku.Videvsi na TV-u,kako je kamenovan autobus,sa nasim igracima,jos vise sam se uznemirio.Medjutim,negde oko osamnaest casova,cuh radosnu vest;
Premijer,iz odredjenih razloga,nece ici u Elbasan.Pao mi je kamen sa srca.Hvala
bogu,na radost svih nas,nas Premijer,nece biti izlozen riziku,tj.izbegnuta je svaka
eventualnost,da se stvari otmu kontroli,i da dodje,do nezeljene situacije.