Konacno da neko sme i Natasi Kandic da kaze sve javno u oci!

• Začetnik teme Začetnik teme DZOS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DZOS

Veoma poznat
Poruka
13.681
Sinoc je na STB u emisiji "Sarapin problem" Vladan Glisic javno, jasno i glasno rekao Natasi Kandic u oci ono sto vecina nas zna i misli.
Ocekujem reakciju NUNS-a, Sonje Biserko, Pescanika....i ne verujem da ce se vise iko javiti. Ili se varam?

Molim moderatore da isprave moju gresku u naslovu i razdvoje "konacno da".
Zahvaljujem!

Poslednja izmena:
U suštini u pravu je baba Nata Kanda, Dveri i Tupson se lože na potpuno iste stvari , Bog , domovina,porodica , ognjište ,stari deda ,tradicija ,nacija,slavni preci ... sve u svemu davno prevazidjena nacionalistička kičerica .

Нисам знао да је љубав према својој држави и народу превазиђена ствар...

svaki cestit srbin bi isto. jedino sto nas ne pustaju na tv. a ni blizu bilo koje pozicije koja ima uticaj na desavanja u ovom drustvu.

Postaje li jasnije zasto su od 03.maja Dveri bile u punoj medijskoj blokadi?
Iskreno, iznenadjen sam da je Sarapa pozvao Vladana na Studio B. U ovoj emisiji odavno nije sme da ucestvuje niko ko se usudio da kaze da se ne stidi da je Srbin i da ukaze na EU stranputicu.

Ako ne mlati praznu slamu, zasto ne podnese krivicu prijavu protiv nje kao sto "obecava"... Jos jedna prica u prazno... Ja njemu nista ne verujem...
A ovoj spodobi treba oduzeti drzavljanstvo i proterati je u lepu njihovu... Jasno je i za koga radi i ko je placa... Ja verujem da i od Vlade dobija neke pare da bi radila protiv sopstvene drzave...

Verovatno ne shavtas da za to moras imati volju drzave da dostavi podatke kojima raspolaze o njenim "poslovima" i poslodavcima. Jednako i ti imas pravo da podneses krivicnu prijavu protiv nje, pa da li si podneo? Ti i ja ovde, krijuci se iza nicka, mozemo pisati svasta a on je svojim imenom i prezimenom na TV sve rekao. Sad, ti mozes to omalovazavati ali stvari ovako stoje.
Nisi uocio da kaze "kada Dveri budu u poziciji"!

U suštini u pravu je baba Nata Kanda, Dveri i Tupson se lože na potpuno iste stvari , Bog , domovina,porodica , ognjište ,stari deda ,tradicija ,nacija,slavni preci ... sve u svemu davno prevazidjena nacionalistička kičerica .
Kako onda podrzavate susjede koji klicu g. Perkovicu,
dok ujedno pljujete svakog ovde ko pomene tradiciju i naciju?

Cestit Srbin treba da ide na Kosovo, a ne na televizor.
Ako ruski dobrovoljci mogu, trebalo bi da moze i cestit Srbin. Kakve mi vajde imamo tene na televizoru?
Јел Енџи измолила кинту од Цара, након што су је Чајнезери одебали с осмехом на лицу?

Back