Обилић
Elita
- Poruka
- 17.208
I aplikacija i displeji na stanicama su proradili !
Srećno nam bilo, mesecima ko ludi čekamo prevoz naslepo !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nadam se da ce i dalje da radi, svi koje znam da se voze busom mi se zale mesecima da je prevoz los, da dugo cekaju da dodje vise buseva jedan za drugim i nema ih dugo vremena i da kad nekad dodju su puni da ne mozes da udjes u njih. I sve te lepe lampice su vrv samo tu negde u centru grada (jer ja nisam jos video ni jednu takvu jer ocigledno ne zalazim u centar jer je opasno ljudi su zli i naoruzani i decu ubijaju) tako da vecina onih koji se voze se voze po periferiji i njima verovatno nije bas sve lepo i sareno.
(ovo vise kao svedocenje onoga sto slusam, nemam pojma kako je, ali ako radi, super! I treba da radi! Zlo bi i bilo naopacke.)
To su čiste gluposti i bacanje para
Gužve su svugde, a naročito u centru grada. Kolima tamo ide samo neko neupućen.
U prevozu su gužve u špicevima inače ne. Ima dovoljno buseva, mini buseva, spec školskih i invalidskih buseva, tramvaja, trolejbusa, taxija.
Svaki dan koristim prevoz, ali pre sedam ujutru i posle 17h.
Uvek sedim !
Mnogi bulevari su u gradu prošireni, vozila se menjaju, ali bi trebalo češće, i trebalo bi ih prati iznutra.
Ali kad se setim kako je u Njujorku kažem, ćuti može i gore.
Да ,који ће вам то?To su čiste gluposti i bacanje para
Kod mene, čim kliknem na udaljenos od stanice, izađe mi obaveštenje da je u pitanju greška i da se obratim suppor@bgnaplata.rs. To stoji tako već 2 meseca. Ranije je sve radilo kako je trebalo. Jedino što neke autobuse nisam video. Čekam autobus, koji mi piše na aplikaciji da dolazi za 2 minuta, kad ono naiđe neki autobus, koga nema u aplikaciji. Da li je majstor slučajno isključio vidljivost ili namerno, ne znam. Ali liči mi na fantomski autobus. Imamo fantomske birače, koje uzgred, nisam nikad video, pa što da nemamo i fantomske autobuse. Ali ove vidim.I aplikacija i displeji na stanicama su proradili !
Pogledajte prilog 1461811
Loše misliš. Ako je nekoliko automobila ispred autobusa, neće signal toliko daleko da dobaci. Ako se dva autobusa nađu u raskrsnici. Jedan sa desne strane, drugi ide pravo, i oba aktiviraju taj sistem, koga će pre da pusti.Да ,који ће вам то?
Само се зрачите безвезе
Боље би било се уведе,оно..Кад Бус налети на семафор да му он одмах сензором пошаље Сигнал семафору да отвори Зелено.
То далеко јефтинија Варијанта и онда нема кашњења,
мислим..
Instalirao sam aplikaciju sinu na njegov telefon. Instalirao sam ženi na njen telefon. Na mom telefonu HUAWEI, sam takođe instalirao, ali kada kliknem da vidim, da li ide autobus, izbaci mi obaveštenje da je došlo do greške i da mogu da obavestim administratora sistema na mail ..... Preko nekoliko puta sam slao mailove, opisivao problem, ali nema odgovora. Vidim koji autobusi prolaze tu i to je sve. Brisao sam aplikaciju, ponovo je instalirao i ništa. Registrovao sam se na sistem i ništa. Da li neko ima rešenje.