Konačan trijumf pseudonauke i alternativne medicine uprkos višedecenijskoj zaveri suzbijanja istih

ja da li sam epidiemiolog, odakle ti to, zar trebam da budem? a sa kime imam cast? jel neko drugi ovde epidemiolog od vas?
ja nemam blagu predstavu, o cemu konkretno, na osnovu cega to kazes?
koju ti predstavu imas?
Za tvrdnje koje sam, nicim izazvan, izrices, enormno je potrebno da si:
1. epidemiolog
2. biolog
3. biohemicar
4. molekularni fizicar

U svakom drugacijem obliku, sva dalja diskusija gubi svaki smisao. :)
Necemo se gadjati laickim informacijama kao tramvajima, verujuci da smo time dokazali nesto, nekamoli zaveru...

Za tvrdnje koje sam, nicim izazvan, izrices, enormno je potrebno da si:
1. epidemiolog
2. biolog
3. biohemicar
4. molekularni fizicar

U svakom drugacijem obliku, sva dalja diskusija gubi svaki smisao. :)
Necemo se gadjati laickim informacijama kao tramvajima, verujuci da smo time dokazali nesto, nekamoli zaveru...
koje tvrdnje? ti pitas sta bi sa hcq
a ja ti odgovaram gde da nadjes info
1. ako je iu pitanju lecenje kod dr zelenka, i inih, svedocili neki i pred kongresom
2. ako je u pitanju trovanje, imas link na preth. str. ko je overdozirao
3 ako je u pitanju prevara, vec je diskutovano - Lancet je povukao fals studiju, nepostojecu, kojom su lek ocrnili da ne deluje; isto smo imali juce sa stranim placenikom i nekom meta studijom za iver sa nekih 7 mini koje su upitne makar zbog konflikta interesa [overdoziranje iznad, a ovamo nedoziranje jednokratno]

to su fakti,a ne tvrdnje koje ces da uslovljavas mojom strucnoscu, forum sluzi za razmenu informacija, a ne da ja tebi ispostavljam moj phd, ili u suprotnom budem banovan - to tako ne ide, znas vec da se ja ne pptresam mnogo.. izvoli, barataj ponudjenim faktima, a na moj phd zaboravi

, forum sluzi za razmenu informacija, a ne da ja tebi ispostavljam moj phd, ili u suprotnom budem banovan - to tako ne ide, znas vec da se ja ne pptresam mnogo..
Neces biti banovan, ali ces biti upozoren ako siris neproverene stvari i dezinformacije... sve u skladu sa pravilnikom Krstarice, jer forumi i to imaju. ;)
Nista, proveri ti to jos jednom, a ja sada moram ic dalje po sluzbenoj duznosti. Vidimo se kasnije,
cao-zdravo. :)
:think:

"u zdravom pozdravu - pola zdravlja..." :D:lol:

Алтернативна медицина је примењивана у Кини пре неколико деценија.Показало се да је то била велика заблуда и Кинези су прешли на конвенционалну(званичну) медицину.
auu ala siris dezinformacije, primenjivana je sad tokom epidemije korone https://forum.krstarica.com/threads/trijumf-kineske-tradicionalne-nad-savremenom-medicinom.904318/
Akupunktura-moksibustija igraju aktivnu ulogu u prevenciji i lečenju zaraznih bolesti. Protiv COVID-19 kineska terapija akupunkturom-moksibustijom aktivno je učestvovala u prevenciji i kontroli i postigla dobre rezultate. Daljim razumevanjem COVID-19 i prikupljanjem kliničkog iskustva u terapiji akupunkturom i moksibustijom, prema Planu za dijagnozu i lečenje COVID-19 (probna verzija šest) i Predlozima tradicionalne kineske medicine o oporavku tokom rekovalescencije COVIDom-19 (probna verzija), koju su izdale Glavna kancelarija Nacionalne zdravstvene komisije i
Glavna kancelarija Nacionalne uprave za tradicionalnu kinesku medicinu je sačinila Smernice o akupunkturi i moksibustiju za COVID-19 (drugo izdanje) za medicinske radnike, u primeni akupunkture i vođenju pacijenata kod kuće.
http://www.quanttes.org.rs/covid-19

ja ne znam da li vas davim nastavljajuci se na ovu temu, imajuci u vidu da analiziramo kako se medicina razvijala u posl. 100 godina npr.? da ne idemo bas toliko daleko u proslost do kineske tradicionalne... jedan pasus, pa ako ima zainteresovanih, da sagledavamo istorijski:

cickos, sta kazes?​

The Foundation, [misli se na Rockefeller’s] in partnership with Andrew Carnegie and educator Abraham Flexner, then set out to centralize U.S. medical schooling, orienting it to the “germ theory” of disease, which states that germs are solely responsible for disease and necessitates the use of pharmaceuticals to target said germs.

Who’s the Real Anthony Fauci?

In 1984, when Fauci was appointed director of NIAID, 11.8% of Americans had a chronic disease. Contrast that to today, when 54% are now suffering from chronic illness.4
  • 4 The Corbett Report, The Real Anthony Fauci November 19, 2021, 10:00
dakle, imamo porast hronicnih bolesti, a plase nas pandemijama, da kazemo posl. 20 godina - kako smo dosli do toga da zdravsto pretvorimo u biznis?
zar ne mogu najvece drzave sveta da budu vlasnici vaks preduzeca, ili ove trebaju da ostanu privatne? - samo 1 od pitanja koje mene kopka... jasno je da privatnika samo zanima profit, a ne opsta dobrobit

Poslednja izmena:

Back