Konačan poredak SP

Uzvišeni

Primećen član
Banovan
Poruka
985
* 1. SAD
* 2. Turska
* 3. Litva
* 4. Srbija
* 5. Argentina
* 6. Španjolska
* 7. Rusija
* 8. Slovenija
* 9. Brazil
* 10. Australija
* 11. Grčka
* 12. Novi Zeland
* 13. Francuska
* 14. Hrvatska
* 15. Angola
* 16. Kina
* 17. Njemačka
* 18. Portoriko
* 19. Iran
* 20. Obala Bjelokosti
* 21. Libanon
* 22. Kanada
* 23. Jordan
* 24. Tunis

Ostvarile su se moje predprvenstvene prognoze. SAD su prejake za sve, mogu poslat sveučilišnu momčad ili u najmanju ruku najlošiju momčad NBA te poderat svijet. Što treba učinit kako bi svjetska i američka natjecanja postala zanimljivima? Pada mi na pamet jedna zanimljiva ideja. Ako Europska unija ima svoju himnu, svoj glavni grad, svoju novčanu jedinicu itd., zašto ne bi imala svoju jednu reprezentaciju? Reprezentacija Europske unije bi se nekako mogla suprostaviti esadeovskoj. U EU su Španjolska, Grčka, Njemačka, Francuska, Italija i UK od zamjetnijih košarkaških država. Uskoro ulazi Hrvatska. Svakim novim širenjem reprezentacija EU bi mogla pružiti sve veći otpor esadeovskoj. Što mislite?

Pod broj jedan: Ne bi bilo zanimljivo.Ovako imas vise takmicara.
Pod broj dva: Naveo si UK kao jednu od najboljih kosarkaskih ekipa u Evropi?A zaboravio si Srbiju?
Pod broj tri: Amerika nije toliko jaka, i utakmice sa istom reprezentacijom nisu bauk.
Pod broj cetri:
Kod:
U EU su Španjolska, Grčka, Njemačka, Francuska, Italija i UK od zamjetnijih košarkaških država.
Politicka propaganda, koja veze nema s kosarkom.Sto bi nekog na podforumu kosarka zanimalo ko je sve u EU?
Pod broj cetiri: Daj vremena jos malo srpskim kosarkasima da se uigraju, i videces da li ce mecevi sa SAD biti isti.
Pod broj pet: Sto ikoga zanima, takodje na podforumu Kosarka, sto ce Hrvatska uskoro uci u EU?Iako to nije istina.

Ostvarile su se moje predprvenstvene prognoze. SAD su prejake za sve, mogu poslat sveučilišnu momčad ili u najmanju ruku najlošiju momčad NBA te poderat svijet. Što treba učinit kako bi svjetska i američka natjecanja postala zanimljivima? Pada mi na pamet jedna zanimljiva ideja. Ako Europska unija ima svoju himnu, svoj glavni grad, svoju novčanu jedinicu itd., zašto ne bi imala svoju jednu reprezentaciju? Reprezentacija Europske unije bi se nekako mogla suprostaviti esadeovskoj. U EU su Španjolska, Grčka, Njemačka, Francuska, Italija i UK od zamjetnijih košarkaških država. Uskoro ulazi Hrvatska. Svakim novim širenjem reprezentacija EU bi mogla pružiti sve veći otpor esadeovskoj. Što mislite?

Svašta! UK i košarka.:hahaha:

Mislim da bi se mi bolje suprostavili Americi nego što je to Turska uradila, mi uvek dobijemo Amere.:per:

Pod broj jedan: Ne bi bilo zanimljivo.Ovako imas vise takmicara.
Pod broj dva: Naveo si UK kao jednu od najboljih kosarkaskih ekipa u Evropi?A zaboravio si Srbiju?
Pod broj tri: Amerika nije toliko jaka, i utakmice sa istom reprezentacijom nisu bauk.
Pod broj cetri:
Kod:
U EU su Španjolska, Grčka, Njemačka, Francuska, Italija i UK od zamjetnijih košarkaških država.
Politicka propaganda, koja veze nema s kosarkom.Sto bi nekog na podforumu kosarka zanimalo ko je sve u EU?
Pod broj cetiri: Daj vremena jos malo srpskim kosarkasima da se uigraju, i videces da li ce mecevi sa SAD biti isti.
Pod broj pet: Sto ikoga zanima, takodje na podforumu Kosarka, sto ce Hrvatska uskoro uci u EU?Iako to nije istina.

* 1. Bit će ionako. EP bi recimo obično osvajala Europska unija, no na njemu bi imala solidnu konkurenciju: Srbiju, Tursku, Hrvatsku i Rusiju prvenstveno.
* 2. Ne u Europi, nego u EU. Države koje nisu u EU imale bi svoje reprezentacije. Srbija je među njima.
* 3. :rotf: Nije jaka, a gazi s trećom postavom u kojoj je samo jedan centar.
* 4. Kako ćeš onda znat kakva bi bila reprezentacija EU :dontunderstand: ?
* 5. :rotf: Samo su u jednom trenutku bili na -27 protiv Litve.
* 6. Samo kažem da bi svakim novim širenjem reprezentacija EU pružala bolji otpor esadeovskoj :ok: .

Svašta! UK i košarka.:hahaha:

Mislim da bi se mi bolje suprostavili Americi nego što je to Turska uradila, mi uvek dobijemo Amere.:per:

Od zamjetnijih košarkaških država u EU sam jedino zaboravio Litvu. UK može dati kojeg igrača reprezentaciji EU.

:rotf: Ne bi završili ispod -15.

Slazem se sa Uzvisenim.
Trebalo bi da se kosarkaski ujedini EU, da bi mogli da se suprostave Amerima i nama, na sledecem prvenstvu.
U suprotnom nije zanimljivo, finale se vec zna

:rotf:

Poslednja izmena:
Od zamjetnijih košarkaških država u EU sam jedino zaboravio Litvu. UK može dati kojeg igrača reprezentaciji EU.

Pa može npr. Ben Gordon, al' što se tiče košarke, oni su tu vezeri.

:rotf: Ne bi završili ispod -15.

Glupa je ideja, neka je tako kako je, jeste da su Ameri prejaki, ovde nisu bili u najjačem sastavu, tačnije bili su u drugom, a ipak su osvojili, al' najgore je kada na Olimpijadu dovedu drim - tim, tu je samo pitanje ko će sa koliko ralzike izgubiti.
Al' ipak postoji neko ko je pobedio drim - tim.:per:
Naši su jako mladi, za razliku od ostalih, ako su ovako mladi, drugi u Evropi i četvrti na Svetu, šta će tek biti kada budu u najboljim godinama?!

:per::per::per:

Bratantje, da sudije nisu za*****le stvar zadnjih nekoliko minuta i sudile u korist Turske(to je i corav mogao da vidi), video bi kako bi mi odigrali protiv amera.A dopusti ovoj reprezentaciji da se malo uigra, pa cemo da komentarisemo nakon sledeceg duela Srbije i Amerike.Na stranu to, sto ameri ne podlezu doping kontrolama.
Ne kapiras, bitan je veci spektar reprezentacije koje se takmice, ane da tu ima dve i tri sile.Sad jos fali da se i argentina i brazil ujedine, i vise nece morati da se organizuju prvenstva, nego neki najobicniji turniri sa po cetiri tima.
Sto se tice broja cetiri, opet, to je politika.Nije pdoobna za podforum kosarka.
Broj pet, xoxoxo.Sao mi reci da ti nije krivo sto smo vas pre vremena poslali kuci?Pa sad svoju sujetu lecis srpskim porazom od litvanije.Na starnu to sto smo i dalje aktuelni vicesampioni evrope, i sto smo pre vremena poslali glavnog kandidata za osvajanje kuci.Na starnu i to da je ovo relativno mlad tim i da mu treba da ti vremena.I ovo sto su uradili je odlicno i Srbija i Srbi su im zahvalni na tome.
I za kraj, od tvoje reprezentacije EU nema nista, jer se ista, EU, odlucila da poveca broj reprezentacija ucesnica na EP.tako da im nikako ne ide na ruku da vise reprezentacija stavljaju pod jedan dres.
Sto se UK tice i njihovog doprinosa eventualnoj reprezentaciji EU, to bi verovatno bilo u vidu nekog potrcka koji bi donosio vodu i menjao peskire igracima.Cuo sam da imaju dobre batlere.A mozda bi se i ucipili sa nekom britankom.CUo sma da su veoma promiskuitetne.da malo okrepljuju igrace.

Pa može npr. Ben Gordon, al' što se tiče košarke, oni su tu vezeri.

Glupa je ideja, neka je tako kako je, jeste da su Ameri prejaki, ovde nisu bili u najjačem sastavu, tačnije bili su u drugom, a ipak su osvojili, al' najgore je kada na Olimpijadu dovedu drim - tim, tu je samo pitanje ko će sa koliko ralzike izgubiti.
Al' ipak postoji neko ko je pobedio drim - tim.:per:
Naši su jako mladi, za razliku od ostalih, ako su ovako mladi, drugi u Evropi i četvrti na Svetu, šta će tek biti kada budu u najboljim godinama?!

:per::per::per:

Da, američka momčad iz snova ima samo 5 poraza ikad! 46 ukupno, računajući za njih nevažna svjetska i američka prvenstva na koja šalju treće postave. Samo je 5 puta od 1936. do 2008. nađeno rješenje za momčad iz snova!

SVI PORAZI KOŠARKAŠKE REPREZENTACIJE SAD (46) IKAD

OLIMPIJSKE IGRE (5)

* 1972., završnica: SSSR - SAD 51:50
* 1988., poluzavršnica: SSSR - SAD 82:76
* 2004., skupina: Portoriko - SAD 92:73
* 2004., skupina: Litva - SAD 94:90
* 2004., poluzavršnica: SAD - Argentina 81:89

SVJETSKA PRVENSTVA (27)

* 1950., završna skupina: Argentina - SAD 64:50
* 1959., završna skupina: SAD - SSSR 37:62
* 1959., završna skupina: Brazil - SAD 81:67
* 1963., završna skupina: SAD - Jugoslavija 73:75
* 1963., završna skupina: SAD - SSSR 74:75
* 1963., završna skupina: Brazil - SAD 85:81
* 1967., završna skupina: Jugoslavija - SAD 73:72
* 1967., završna skupina: SAD - Brazil 71:80
* 1970., završna skupina: Italija - SAD 66:64
* 1970., završna skupina: Jugoslavija - SAD 70:63
* 1970., završna skupina: SAD - Brazil 65:69
* 1974., završna skupina: SSSR - SAD 95:94
* 1978., poluzavršna skupina: SAD - Italija 80:81
* 1978., poluzavršna skupina: Jugoslavija - SAD 100:93
* 1978., poluzavršna skupina: SAD - Brazil 90:92
* 1978., poluzavršna skupina: SAD - SSSR 76:97
* 1982., skupina: SAD - Španjolska 99:109
* 1982., završnica: SSSR - SAD 95:94
* 1986., drugi krug: Argentina - SAD 74:70
* 1990., drugi krug: Portoriko - SAD 81:79
* 1990., poluzavršnica: Jugoslavija - SAD 99:91
* 1998., skupina: Litva - SAD 84:82
* 1998., poluzavršnica: Rusija - SAD 66:64
* 2002., drugi krug: Argentina - SAD 87:80
* 2002., četvrtzavršnica: SR Jugoslavija - SAD 81:78
* 2002., za 5. mjesto: SAD - Španjolska 75:81
* 2006., poluzavršnica: Grčka - SAD 101:95

AMERIČKA PRVENSTVA (14)

* 1989., skupina: Dominikanska Republika 116:108
* 1989., završnica: Portoriko - SAD 88:80
* 1993., skupina: Brazil - SAD 101:91
* 1997., skupina: Venezuela - SAD 85:75
* 2001., skupina: SAD - Brazil 78:116
* 2001., skupina: Argentina - SAD 108:69
* 2001., skupina: Venezuela - SAD 107:83
* 2001., skupina: SAD - Urugvaj 93:104
* 2005., skupina: SAD - Kanada 76:92
* 2005., skupina: Venezuela - SAD 71:70
* 2005., četvrtzavršna skupina: SAD - Argentina 67:84
* 2005., četvrtzavršna skupina: SAD - Portoriko 83:88
* 2005., poluzavršnica: SAD - Brazil 75:93
* 2005., za broncu: SAD - Venezuela 83:93

Treba biti ponosan što je Hrvatska sudjelovala u stvaranju 5 velikih pobjeda nad SAD, samo ostaje žal što to još nije učinila kao neovisna država. No, eto, nisu ni druge sljednice Jugoslavije i SRJ/SCG.No, ipak, sve su to pobjede nad trećim postavama, prava momčad iz snova SAD je poražena samo 5 puta od 1936. do 2008. :sad2:

Sve što je Jugoslavija uradila je Srpsko, sve se nama pripisuje.:per:
2002. je bio drim - tim.;)

Definitvno ti je losa ideja stvaranje ekipe EU, iako se slazem sa dominacijom Amera i da se tu nesto mora uraditi.

Dok god ovaj trener vodio Amere oni nece izgubiti. Srbija i Litvanija su po prognozama strucnjaka najperspektivnije ekipe, ali je malo bezveze toliki trud da na kraju izgubis 20 razlike.

Sto se tice toga da bismo mi dobili Amere sada, meni je to smesno. Nismo se sastali, pa dajete masti na volju.

I jos nesto, ovo nije drugi tim, jer kada bi igrali najbolji igraci, iz ovog tima bi igrao samo Djurant.

Treba biti ponosan što je Hrvatska sudjelovala u stvaranju 5 velikih pobjeda nad SAD, samo ostaje žal što to još nije učinila kao neovisna država. No, eto, nisu ni druge sljednice Jugoslavije i SRJ/SCG.

No, ipak, sve su to pobjede nad trećim postavama, prava momčad iz snova SAD je poražena samo 5 puta od 1936. do 2008. :sad2:

Kolko znam vi ste se odrekli tih medalja...

@uzviseno visocanstvo
Nisi ti jos shvatio (skuzio decki ne) da ni drugim repkama nisu bili najvazniji ili da kazem najkljucniji igraci prisutni.
GER = Nowitzki
LIT = Jasikevicius
ARG = Ginobili
ESP = Gasol Sr
SRB = Milicic/Raduljica (po mogucnosti mesto Markovica)
Sto bi znatno uticalo na ishod ovog prvenstva. A verujem da onda nebi ovi ameri bili na prvom mestu. Dakle nekada su mogli ameri sa koledz igracima da se nose sa svetom....
Svet je naucio da igra kosarku pa su poceli da ih ljuste na malte ne svakom vecem takmicenju sto Jugoslavija sto SSSR itd.
Oni krenuse da salju NBA igrace i pocinje nadmoc od 1992. Medjutim st se desava? Pokusali su sa malo slabijim sastavom NBA igraca takodje da dominiraju ali ipak, svet dalje uci i postaje sve jaci tako da njihovi prosecni igraci vise nisu dovoljni da osvoje svetsko zlato.
Ako pratis kosarku seti se polufinala na olimijadi 2000.....sa 2 poena su Litvanci izgubil, poslednja trojka litvanaca nije usla. Nazalost. A to je bio oficijelni DREAM TEAM 4 !!!
Kao sto rekoh ovaj put je Amerika osvojila zlato sa prosecnom ekipom jer i drugim repkama nisu bili najbolji igraci prisutni.
A amerima uvek lepo dodje izgovor kada izgube jao pa znate nismo poslali naj naj naj bla bla. Za olimpijadu ce morati opet poslati najbolje jer ce do tada sigurno Srbija biti znatno jaca (pod uslovom da svi koji su sada igrali opet igraju i da nam Dusan ostane kao selektor i mozda jos Milicic zaigra za repku) a i druge zemlje kao Litvanija,Spanija ili Argentina ce biti (nadam se) u punom sastavu.

A sto se tice medalja u kosarci. Olimpiski komite smatra Srbiju za naslednika SFRJ sto mene u sustini zabole. Jer da vi krvati uopste vredite u kosarci (osvoili biste barem jedno zlato, ali niste, cak i dok smo bili odsutni uspeli ste samo jedno srebro na EP-u uzeti 1993, jedno srebro na OI 1992 i jednu bronzu 1995 a da smo mi tada igrali verovano bi mi bili prvaci evrope 1993, srebro 1992.
Elem Srbija dali pod nazivom SRJ ili SCG ili Srbija je za mene naslednik od 1995 pa do danas. Ali za strucnjake nije nego je cak naslednik i svih medalja SFRJ.
Tako da "decki bum mi bil zao neeee":rotf::rotf:

A sto se tice medalja u kosarci. Olimpiski komite smatra Srbiju za naslednika SFRJ sto mene u sustini zabole. Jer da vi krvati uopste vredite u kosarci (osvoili biste barem jedno zlato, ali niste, cak i dok smo bili odsutni uspeli ste samo jedno srebro na EP-u uzeti 1993, jedno srebro na OI 1992 i jednu bronzu 1995 a da smo mi tada igrali verovano bi mi bili prvaci evrope 1993, srebro 1992.
Elem Srbija dali pod nazivom SRJ ili SCG ili Srbija je za mene naslednik od 1995 pa do danas. Ali za strucnjake nije nego je cak naslednik i svih medalja SFRJ.
Tako da "decki bum mi bil zao neeee":rotf::rotf:

Haluciniraš :ok: . MOO ne smatra Srbiju za nasljednika ičega niti poznaje pojam nasljeđivanja športskih uspjeha (http://www.olympic.org/en/content/National-Olympic-Committees/serbia/). Što je još važnije, nasljeđivanje športskih uspjeha da ga netko i priznaje je najveći primjer ljudske gluposti općenito ikad, motiviran isključivo kićenjem tuđim perjem i često uzrokovan sporošću međunarodne administracije. Ne ćemo više o tome, to nije tema. Bespredmetno je o tome raspravljati, Srbija postoji od 5. lipnja 2006. i tu završava svaka rasprava :rtfm: :ok: .

E moj ti mnogo si pametan...:dash:Srbija ako te zanima postoji od davne 778 godine...toliko o "povijesti". Dakle davno pre nego sto se rimska crkva odvojila od vizantiske (1054). A tacno ja da Srbija bez drugih drazava OPET postoji od 2006 godine.
A nacices na wikipediji kome pripadaju zlatna odlicija SFRJ....

E moj ti mnogo si pametan...:dash:Srbija ako te zanima postoji od davne 778 godine...toliko o "povijesti". Dakle davno pre nego sto se rimska crkva odvojila od vizantiske (1054). A tacno ja da Srbija bez drugih drazava OPET postoji od 2006 godine.
A nacices na wikipediji kome pripadaju zlatna odlicija SFRJ....

:rotf:

Pravi izvor. Najbolji je mogući izvor stranica koju sam ti dao, stranica MOO, te ona kaže da ona pripadaju SFRJ i nikom drugom. Nasljeđivanje športskih uspjeha je najveći primjer ljudske gluposti ikad motiviran isključivo kićenjem tuđim perjem i uzrokovan uglavnom sporošću administracije. Takvo nešto MOO ne poznaje. Srbija bilježi svoje športske uspjehe najranije od 5. lipnja 2006. i ni od sekunde prije. Toliko o tome.

Sad o temi :rtfm: .

Back