- Poruka
- 1.610
Verovatno je tacna i i ona informacija iz Berluskonijeve kampanje,kako su Kineski komunisti kuvali malu decu i djubrili zemljiste...:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
B.A.L.:@ GENERAL NEDICJel ti to imas neke podatke koje niko ne poseduje?!Tajno oruzje.Ne lupetaj...strogi zakoni jesu postojali cak i ubistva za kradju,narocito kad su zemljotresi,razne nesrece i ktastrofe al za decu...preterujes.ajde sad obrati paznju na ovaj krst i lobanju i reci da ti ne deluju fasisticki...priseti se samo nemackih aviona i ovakvih krstaca...
B.A.L.:Evo ti malo o Latvi(bivsoj republici SSSR-a).NECE DA EVROSKU UNIJU!Pitam se samo zasto?!A sto se tice SSSR-a citaj malo i boljsevike,a ne samo monarhiste,liberale,titoiste...Sagledaj i jednu i drugu stranu pa onda proceni...
Naravno,slazem se...zato se ljudi plase komunizamnavikli monarhisti i kapitalisti da neko crnci umesto njih,a oni da ubiraju kajmak.A sto se tice Narodnih heroja neka su im se uselili u vile i rezidencije.Ne znam odakle kralju onoliko bogatstvo...zaradio teskom mukom.baba?????:Kad ljudska svest bude na dovoljno visokom nivou, gde neće biti važna SAMO sopstvena gujica, ideja "Radiš koliko možeš, imaš koliko ti treba", kao i sam komunizam, biće ostvarljiv.
Trenutno vladaju zakoni životinjskog carstva, ko nije sposoban (u svim sverama), neka crkne!!
A da, i zašto komunizam kao uređenje, ideju, ili kako god hoćete da ga nazovete, vezujete za imena ljudi, koji su ga, šatro, sprovodili??
A što to matere Ti?ГЕНЕРАЛ НЕДИЋ:9. мај је један од најконтрадикторнијих светских празника.
B.A.L.:A jel ti znas nesto o Marxizmu?!Najvise sam voleo vas koji mrzite komunizam, a o toj ideologiji ne znate nista,i pisete sa dosta kritike,mada sa gnusanjem odbijate bilo koju knjigu da procitate....TI HOCES DA KAZES DA MARX-OV PRINCIP NIJE BIO:SVAKOME PREMA SPOSOBNOSTIMA I SVAKOME PREMA POTREBAMAako si dovoljno inteligentan shvatices da sposobnost o kojoj je Marx govorio znaci i bolji zivot svakog pojedinca u drustvu...(ako ti nije jasno procitaj ovo podebljano 10 puta).